Vind vouchers til actionfyldt spillefilm om fodboldlegenden Pelè

PELÉ, BIRTH OF A LEGEND er en action-fyldt og inspirerende spillefilm, der fortæller den mirakuløse historie om den legendariske fodboldspillers vej mod stjernerne, fra ung dreng til 17-årig spiller, der scorede sejrsmålet, da Brasilien blev verdensmester for første gang i 1958. Nu har du chancen for at blive en af de første til at se den.

20. maj 2016 af Redaktionen

Edison Arantes do Nascimento (Pelé) er en brasiliansk dreng, som ikke vokser op under de bedste vilkår. På trods af modgang og fattigdom bliver han verdensberømt som fodboldstjernen Pelé.

Pelés liv tager for alvor en drejning da han som 17 årig får afgørende betydning for Brasiliansk fodbold. Han brugte sin uortodokse og autentiske spillestil og overvandt alle forhindringer med sit kæmpe talent og store mod. Pelé inspirerede en hel verden og ikke mindst sit eget land, som han forandrede for evigt.

Pelé besøgte filmoptagelserne, som fandt sted på hans hjemegn i Brasilien, efter besøget udtalte han:

”Coming to this set made me feel so blessed to be part of such a talented family, who are all coming together to tell the story of my life”

Vi udlodder 10 vouchers til streaming af filmen på iTunes i samarbejde med Sandrew Metronome. Alt, du skal gøre, er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål inden tirsdag d. 24. maj, kl. 12.00.


Hvor kommer Pelè fra?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til M!'s nyhedsbrev.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste