Vind vouchers til ny nervepirrende thriller med Adrien Brody

Backtrack er en psykologisk thriller om psykologen Peter - spillet af Oscarvinder Adrien Brody - som kæmper med spøgelserne fra sin fortid. Nu har du chancen for at se filmen helt gratis.

4. februar 2016

Peter Bower (Adrien Brody) og hans kone er stadig i sorg efter tabet af deres datter. Peter arbejder som psykolog, og efter hjælp fra en kollega, Duncan Steward (Sam Neill), har Peter igen fået mod på at vende tilbage til arbejdet. Peters liv tager dog et drastisk vendepunkt, da han opdager, at hans patienter er genfærd af personer, der døde den samme dag 20 år tidligere. Med fare for sit eget mentale helbred begynder Peter at undersøge patienternes dødsårsag og gør en rystende opdagelse, som leder ham tilbage til sin egen fødeby.

I rollen som Peter ses Oscar-vinder Adrien Brody (The pianist). Backtrack er skrevet og instrueret af den roste Michael Petroni, som blandet andet har været med til at skrive den Oscar norminerede Bogtyven.

Vi udlodder 10 vouchers til at kunne se filmen gratis på iTunes, når den har premiere mandag d. 7. marts. Alt, du skal gøre, er at svare på nedenstående spørgsmål.

Konkurrencen løber til 7. marts kl. 12.


For hvilken film vandt Adrien Brody i 2003 en Oscar for bedste hovedrolle?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til M!'s nyhedsbrev.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste