Magasinet M!

M! tester: Morgenmad

Vi har testet morgenmad sammen med Julie Bundgaard og Karsten Baun, der er kendte fra Morgenshowet på Radio 100.

M! tester: Morgenmad

Multi Cheerios

Indhold / Pris: 375 gram for 32,00 kr.
Forhandler: Føtex
Stjerner: 4/6

"Mine børn får faktisk det her hver morgen," sagde Julie, der dog aldrig selv havde sat tænderne i morgenmaden med hele 70 % fuldkorn. Karsten var også glad for de små ringe: "Det er sprødt. Det er vel faktisk en slags voksen-udgave af Honey Loops, men det skal spises hurtigt, for det bliver hurtigt blødt." Alt i alt var der rimelig stor tilfredshed med testens sundeste skålfuld, selv om chefen syntes, at det smagt lidt for meget af gamle, sure sokker.

ANNONCE
M! tester: Morgenmad

Nougat Bits

Indhold / Pris: 750 gram for 22,95 kr.
Forhandler: Aldi
Stjerner: 1/6

"Hold kæft, hvor smager det godt," var det eneste, Julie kunne fremstamme efter at have skovlet en håndfuld nougatfyldte kornpuder ned. "Mener du det? Børn ville jo fuldstændig slippe for togskinner, hvis de spiste dem her. De ville ikke have nogle tænder i munden," protesterede Carsten og fortsatte - "Det skulle jo være forbudt at markedsføre dem som morgenmad". Som slik ville de derimod være perfekte - men som morgenmad er de sgu direkte sundhedsskadelige.

ANNONCE
M! tester: Morgenmad

Choco Chips

Indhold / Pris: 750 gram for 23,95 kr.
Forhandler: Aldi
Stjerner: 1/6

Den underlige abe på forsiden af pakken ser meget begejstret ud, og for vores skyld kan den sgu få hele hele lortet for sig selv. Tanken om at skulle æde Choco Chips til morgenmad tog humøret fra hele test-panelet. "Det skal holdes langt væk fra børn. Og voksne", sagde Karsten, mens Julie var endnu hårdere i sin dom: " Det smager jo som modellervoks lugter." Og chefen fik det sidste ord: "Jeg ville ikke engang fodre det til aberne på pakken."

ANNONCE
M! tester: Morgenmad

Coco Pops (VINDER)

Indhold / Pris: 375 gram for 38,00 kr.
Forhandler: Føtex
Stjerner: 5/6

Coco Pops delte i den grad vandene. "Det er fandeme godt. Det smager nærmest lidt ulovligt," sagde Karsten, der ikke havde smagt Coco Pops i mange år. Chefen var helt på bølgelængde: "Det her var sådan noget, vi kun fik som børn, hvis vores forældre havde dårlig samvittighed over et eller andet." De uddelte begge topkarakterer til de nostalgiske kakaopops, mens Julie var i ovre i den helt anden grøft: "Det smager af kemikalier. Det er slet ikke mig."

ANNONCE
M! tester: Morgenmad

Lion Cereal

Indhold / Pris: 350 gram for 31,95 kr.
Forhandler: Føtex
Stjerner: 4/6

Kendt og elsket chokolade, nu i morgenmadsform - what's not to like?, tænkte panelet. Og blev skuffet. "Det her går sgu ikke som morgenmad. Jeg ville gerne spise det her efter en tur i byen," sagde Julie og blev bakket op af chefen: "Hjertet slår lidt hurtigere efter hver mundfuld. Den smager lidt af type 2 diabetes. Sikkert perfekt, hvis du er godt skæv. Eller gerne vil være fed i en fart"

ANNONCE
M! tester: Morgenmad

Mini-Fras

Indhold / Pris: 350 gram for 34,00 kr.
Forhandler: Føtex
Stjerner: 3/6

Skal du sælge et produkt? Er du løbet tør for idéer? Så bare gør det mindre! Ta-daa! Det virkede for iPads, M&M's og Kim Kardashians lillesøster, men virker det også for Havrefras? "Det er altså lidt sødt, når tingene er mindre. Det er som en slags voksenmorgenmad til børn," sagde Karsten "Jeg forstår altså ikke pointen. Og så smager det af træflis. De er virkelig kedelige," sagde Julie, der blev bakket op af chefen: "Der står på pakken, at de har lavet morgenmad siden 1877. De her smager sgu lige gamle.

ANNONCE
M! tester: Morgenmad

Eksperterner:

Karsten Baun

Alder: 31 år
Job: Vært på Morgenshowet på Radio 100
Kommentar: "Jeg spiser havregryn med rosiner til morgenmad. Og drikker masser af kaffe."

Julie Bundgaard

Alder: 40 år
Job: Vært på Morgenshowet på Radio 100
Kommentar: "Jeg drikker ikke kaffe, så min morgenmad består af en Nupo diætbar og en Red Bull. De to ting kombineret giver en eftersmag af Filur. Altså drinken, ikke?"

ANNONCE
Del

Seneste nyt