Magasinet M!

Mand får næseoperation - ender med permanent stådreng

"Nej, jeg bliver lige siddende lidt endnu!"

Mand får næseoperation - ender med permanent stådreng

Hvis du en dag kommer ud for, at dit kæreste eje ikke vil spille samme melodi som dig, findes der et vidundermiddel kaldet viagra. Det fås i flere forskellige former, hvor den mest almindelige er en pille. Den sørger for, at den røde skruetrækker nok skal makke ret, næste gang der skal skrues skruer i din lyserøde yndlingsvæg.

Kan du ikke lide at sluge piller, kan du selvfølgelig også bare bestille tid hos en kroatisk plastikkirurg, der tilsyneladende kan lave permanente stådrenge. Det er i hvert fald tilfældet hos 45-årige Neven Ciganovic, skriver sitet Unilad. 

One of perfect summer destination that you should definitely visit!????#summer #summerdestination #escape #summerescape #bulgaria #sunnybeach #sexy #handsome #perfectday #sunnyday #sea #blacksea #guapo #swag #mysummer2017 #enjoylife #joy #happy #tattoo #tattooed #guyswithtattoos

A post shared by Neven (@nevencigi) on Aug 7, 2017 at 6:25am PDT

ANNONCE

Den kroatiske reality-stjerne skulle have lavet en næseoperation (igen), hvilket resulterede i et mareridt, der betød joggingbukser det næste stykke tid. Neven kunne ikke tåle et bedøvelsesmiddel, der blev brugt under operationen, hvilket resulterede i en permanent 'boner'. Av!

Der skulle endnu en operation til at stoppe stådrengen, men for den plastikkirurgiafhængige kendis var det selvfølgelig intet problem. Han så det nærmere som et skridt i den rigtige retning imod en international karriere.

- Jeg ser frem til filmen omkring mig. Film-crewet har dedikeret en hel episode til mig. Jeg ser det som et stort skridt og kan ikke vente med at få gang i min karriere udenlands, siger Neven ifølge Unilad

Let's explore where the wifi is weak!??#friends #holliday #hollydays #wifi #vilage #ekoselo #fun #funtimes #beautifulday #nature #joy #love #sexy #handsome #corpuschristi

A post shared by Neven (@nevencigi) on Jun 15, 2017 at 10:12am PDT

ANNONCE

Det vides indtil videre ikke, hvilket anæstesi der gav den uheldige reality-stjerne en permanent stådreng. Og det lader heller ikke til, at Neven har tænkt sig at stoppe med plastikkirurgi lige foreløbig. Han overvejer i øjeblikket en operation kaldet 'vampyrfacelift', der tager blodplader fra blodet, som derefter sættes ind under huden?

Den må han selv rode med. Jeg holder mig væk! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt