Denne nye koncept-lastbil er et futuristisk selvkørende monster af en anden verden

Sci-fi alert! Denne lastbil ligner noget fra en anden planet.

20. oktober 2016 af Jakob Flarup

Når du kører rundt på de danske motorveje, er det altid en smule intimiderende at overhale en lastbil, der er 10 gange så stor som din egen bil. Men møder du på et tidspunkt inden for de kommende år dette nye Audi-monster, vil du knap nok turde at trække ud i yderbanen og drøne forbi den. For er du gal, et bæst.

Det er designerne Artem Smirnov og Vladimir Panchenko, der står bag projektet ”Truck For Audi”, hvor målet var at skabe et koncept for en selvkørende, elektrisk lastbil for de tyske bilgiganter (uden dog at Audi som sådan har haft noget at gøre med projektet). 


Her ville de to designere genopfinde måden, vi ser på lastbilen. Og det endte altså ud i dette imaginære, futuristiske kunststykke, som inkluderer for- og baglygter, der er mere stilrene end vores kvindelige kollegaer fra Costume. For ikke at tale om kabinen, hvis man da overhovedet kan kalde det for en kabine. En ting er i hvert fald sikkert: Hvis lastbilen her nogensinde kommer i produktion, er der ingen tvivl om, at vi har en ny konge af lande- og motorvejene.

Ovenstående bil er en ud af to forskellige el-lastbiler, som de to designere har skabt. Den anden kan du se i starten af videoen herunder.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste