© Jacques Holst / Flickr

5 vilde Distortion-gadefester du ikke må misse

Årets Distortion skydes i dag i gang på Nørrebro. Vi har samlet fem af de absolut fedeste og vildeste fester onsdag og torsdag, du ikke må gå glip af.

1. juni 2016 af Jakob Flarup

Mellemrummet

Event: Fight Inequality

Hvor: Ravnsborggade 11

Hvornår: Onsdag 16-22

Hvorfor: Hvis du er fra København, kender du sikkert Mellemrummet som den der non-profit café, som ligger i Ravnsborggade. Onsdag bliver caféens adresse omdannet til en kæmpe fest, der tæller et bundsolidt lineup med det bedste nye inden for ny, dansk musik – heriblandt jangle-popperne fra Virgin Suicide. Så hvis ikke du er så meget til det hårdt pulserende tramp, der ellers kendetegner de fleste af Distortions scenef, så er Ravnsborggade sagen.

Red Bull Music Academy 

Event: RBMA X Distortion

Hvor: Nørrebrogade 110

Hvornår: Onsdag 16-22

Hvorfor: Red Bull vender tilbage efter gigasuccesen med bl.a. Medina og Suspekt sidste år. Scenen kommer dog i år til at ligge i Nørrebrogade, og blandt de optrædende kan nævnes S!vas og Kesi, mens det er Pelle Peter, der styrer løjerne som eftermiddagens og aftenens vært. Det bliver et brag af en fest.

Gadearmbåndsscenen 

Event: Muchacho Celebrates 10 Years of Distortion

Hvor: Sankt Hans Torv / Sønder Boulevard

Hvornår: Onsdag og torsdag

Hvorfor: Muchacho fylder 10 år på årets Distortion. Det fejrer de med en scene på både Nørrebro og Vesterbro, hvor Emil Simonsen alias Klamfyr fra Suspekt sammen med Muchacho (hvis borgerlige navn er David Ramati) har bikset et monsterprogram sammen med bl.a. Tue Track, Eloq, Benal og Dokkedal, og hvor Klamfyr selvfølgelig også selv har givet sig en plads blandt de optrædende.

Prime Collective

Event: Primetime Party

Hvor: Broagergade 8

Hvornår: Torsdag 16-22

Hvorfor: Drengene fra Dude Manor har i år slået pjalterne sammen med booking- og management-selskabet Prime Collective om en kæmpe fest, der er dedikeret til metalmussiken og punkrocken. Her bliver der stillet to scener op, hvor hver performance består af to bands, der skiftes til at spille to sange ad gangen. Det bliver fandenivoldsk og helt sikkert Distortions mest aggressive fest. 

Bonusinfo: Hvis du ikke kan se det, så er det faktisk vores tidligere og dejlige forsidebabe Sandra, der medvirker i videoen ovenover.

Fat Berris

Event: Block Party

Hvor: Mysundegade 6

Hvornår: Torsdag

Hvorfor: Drengene fra musikbloggen Fat Berri’s har de senere år været en fast bestanddel af Distortions gadefester. Og der bliver både plads til at chille og gå amok, da festen opbygges langsomt med groovy soul og r’n’b i starten for derefter at udvikle sig til en hårdtpumpende elektronisk fest med stærke DJ-navne som Djuna Barnes, Lulu Rouge og Simon Dokkedal.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste