Magasinet M!

Barber bollerne!

Denice giver dig gode råd til at trimme urskov i underetagen



Barber bollerne!

Hej Denice

 Prima sexbrevkasse. Du skriver virkelig nogle gode og sjove svar - ha ha ha :-D. Jeg har en helt naturlig dusk, der omkranser min enøjede hævner. Jeg har aldrig gjort noget ved den, men vil egentlig gerne studse den eller barbere bollerne helt for at gøre den mere indbydende for den næste pige, jeg møder. Men hvordan og hvor dælen skal jeg begynde? Og hvad er bedst? Studsning? Glatbarbering? Andre frisurer? Hvad kan du selv lide?

 Håber du kan hjælpe mig!
Hårormen

Hej Hårorm

Mange tak for komplienten  ;-) - det er godt at høre, at mine svar kan bruges til noget - om ikke andet til at grine af ;-)

Først og fremmest kan jeg godt forstå, at du gerne vil gøre noget ved din "intimhårs"- situation.  Du spørger, hvad jeg bedst kan lide og jeg kan personligt bedst lide uforstyrret leg - det vil sige, at jeg bedst kan lide glatbarberede boller.

Men før du nu går i gang med at fjerne din uønskede hårvækst for første gang, så læg en plan: Skal al håret væk, skal det bare trimmes - eller skal du i gang med den helt store pikfrisure. Find en plan og hold dig til den (det er nemlig lidt svært at klistre hår på igen ;-)

Dernæst begynder du at trimme/studse håret (ved jo ikke, hvor langt det er, he he). Grunden til, at jeg siger, du skal studse det, er for, at du ikke slider helt vildt på dit shaver udstyr (et barberblad koster jo mere end et pornoblad).

Når du har trimmet håret godt de fleste steder, tager du og "ælter" noget balsam ind i det resterende hår for at blødgøre håret, så det er nemmere at barbere af. Lad balsammen sidde i håret ca. 2-4 minutter, før du skyller det ud og sørg for at AL sæben er væk, før du går igang. Brug masser af varmt vand og ingen sæbe til barberingen, og skyl shaveren rigeligt undervejs, så den hele tiden er ren og skarp. Sørg for, at der er en behagelig temperatur, fordi gåsehud på kroppen, gør at man skraber det øverste lag hud af sammen med håret - og man får grimme røde knopper og udslæt over det hele. Ikke fedt.

Ligesom man kan få aftershave til ansigtet, kan man også få væsker til efter intimbarbering, dup lidt på, så det renser. Men lad være med at smøre cremer, glidecremer og lign. på før dagen efter.

Brug Neutral vaskepulver til dit undertøj -  på den måde undgår du, at få parfumerester på din sensitive hud. Den bliver jo lidt følsom af, at du skraber det yderste lag af ;-)

Det var umiddelbart mine bedste intim-barberingsråd.

Prøv dig frem lidt ad gangen og vær opmærksom på, at det kan give MEGA kløtilfælde de første par gange, når hårene igen vokser ud...

Men det er det hele værd - specielt for pigen! Der er jo næsten ikke noget bedre end et par nybarberede, rene juleklokker ;-)
  
Så kom du bare i gang og rigtig god fornøjelse!

Knus/En intimbarberet Denice K ;-)
ClubDenice.dk

Har du spørgsmål til Denice om sex, så skriv ind til [email protected].
Hvis dit spørgsmål bliver brugt, så får du samtidig Good Vibration Kits fra RFSU som tak.

Har du spørgsmål til Denice, der ikke har noget med sexbrevkassen at gøre, kan du skrive til hende direkte via ClubDenice.dk

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce