Blowjob-model har et vildt frækt tilbud til én særlig mand - og han får nok svært ved at afslå det

Den italienske model Paola Saulino bliver ved med at svinge om sig med frække og vilde løfter.

14. marts 2017 af Jakob Flarup

Skønheden Paola Saulino, der netop har afsluttet sin Pompa Tour pt II i Italien, hviler så at sige ikke på laurbærrene. Udover allerede at have udøvet oralsex på flere hundrede italienere, der stemte nej til en ny reform sidste år, og at have lovet Napolis spillere et blowjob, hvis de vandt Champions League (hvilket som bekendt ikke skete), tager hun snart til Storbritannien, der huser mere end 100.000 italienere. Heraf får 100 ”heldige” mænd glæde af Paola Saulinos kunnen og formåen med sin mund.

Men legen stopper ikke her.

For nu har den kære Saulino givet et nyt, frækt tilbud til én bestemt mand; nemlig Mohammed Abad – en supermarked-assistent, der bor i Edinburgh, Skotland. 

Hvis navnet ringer en klokke, er det fordi, vi tidligere har skrevet om Abad. Han mistede som 6-årig sin penis i en bilulykke, men fik tilbage i 2012 lavet en robotpik – på engelsk en ”bionic penis”. Sidste år mistede han sin mødom til sexarbejderen Charlotte Rose, der fortalte, at han holdt i næste to timer. Siden har han da også væltet sig i sextilbud fra kvinder, der hungrer efter mere end de få minutter, de er vant til. Og Paola Saulino vil rigtig gerne lege lidt med Abads robot-penis, siger hun til Daily Star.

- Jeg tror, det ville være fedt, hvis jeg kunne vise ham mine skills. Måske kan jeg møde ham i Storbritannien, når jeg tager på min UK-turné. Jeg har aldrig set en robot-penis før. Måske er den større og bedre end en normal penis. Jeg tror, det kunne være en virkelig sjov oplevelse, siger hun.

Til det svarer Abad:

- Ja, jeg vil da gerne møde hende. Hvorfor ikke? Jeg siger ikke nej til alting. Og hvis der kom en gang, ville jeg ikke sige nej til dette.

Han indrømmede også over for den engelske avis, at hvis han stadig var single om nogle år, ville han overveje at date en sex-robot.

Hvornår, Saulino drager til Storbritannien, er endnu en uvist. Men hun har jo allerede bevist, at hun holder, hvad hun lover, så det sker nok inden for en overskuelig fremtid. Så er spørgsmålet bare, om Abad takker ja til det generøse tilbud.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste