Her er internettets 16 bedste sex-tips som med garanti sikrer dig en guddommelig aften på lagnerne

Behøver vi at sige, at det her er et must-read?

5. juli 2017 af M!

Der er god sex, og der er dårlig sex. Men så er der også den sex, der sender både dig og damen i den syvende himmel. Selvfølgelig er det sidstnævnte, vi nu skal have fat i. Fra tid til anden dukker der ting op på det store internet, som udelukkende har i sinde at hjælpe dig til at blive bedre til noget (læs: sex).

Reddit har brugere fra hele verden delt deres bedste sex-tips og –tricks i en tråd, så du selv kan prøve dem af hjemme i soveværelset. Vi har herunder samlet 16 af de allerbedste. Selv tak!

1: ”Når du går ned på hende, stik da en finger eller to ind i hende, og lav forsigtigt ”kom her”-bevægelsen med dine fingre – alt imens du slikker hendes klitoris blidt.”
-P__Diddy

2: ”Når du giver en pige finger, så prøv at rotere dine fingre eller bruge ”kom her”-metoden i stedet for bare at stikke dem ind og ud som en sindssyg. Begge er meget effektive.”
-Sly_Doug

3: ”Glidecreme. Helt ærligt så er piger af og til bare ikke våde nok. Eller også har I været i gang for længe, og kondomet begynder at gøre ondt på hende. Tag en tube med glidecreme. Jo bedre det glider, desto bedre er 'turen'.”
-monoxide_lullaby

4: ”Forspil. Rør, pir, kys, og hvisk hende i øret. Kast dig ikke ud i at have sex med det samme, men hold igen. Sådan sikrer du, at temperaturen stiger, indtil I begge er der.”
-toadking07

5: ”Vær til stede i øjeblikket. Læg mærke til kropssproget. Når hun siger: ”Ja, lige dér”, så lad være med at sætte tempoet op eller ned. Hold det.”
-chicos240

6: ”Hvis du vil trække hende i håret, så start forsigtigt, og sikr dig, at du trækker i så meget som muligt. Hvis hun kan lide det, træk da hårdere.
-Anonym bruger

7: ”Jeg lever efter filosofien ”jo vådere, jo bedre”. Før penetrering skal du sikre dig, at hun er vådere end et skybrud. Nogle piger bliver ikke så våde, så dér vil glidecreme være en god idé. Bare hav in mente: Gnidning er ikke sjovt. Du skal sikre dig, at hun er klar.”
-Anonym bruger

8: ”Du behøver ikke altid at knalde hende hårdt. Faktisk er det ikke altid det rigtige at gøre. Nogle kvinder bliver du nødt til at dyrke elskov med. Og husk at kysse og kramme hende, for helvede.”
-krostenvharles

9: ”Sig hendes navn, når du knalder hende. Sig til hende, hvor meget du elsker at knalde hende, hvor lækker hun er, og hvor meget du har brug for hende.”
-Rossingol

10: ”Vær ikke bange for at grine sammen. Sex er en latterlig og hysterisk morsom serie af aktioner. Den bedste sex, jeg nogensinde har haft, var, da min partner og jeg ikke var bange for at fjolle rundt og bare nyde hinandens selskab.”
-sigmaration

11: ”Hvis hun kan lide noget, og hun er nede med det: SÆT IKKE TEMPOET OP. Bevar samme hastighed, og så vil hun bare nyde det endnu mere.”
-QuickSkope

12: ”I enhver stilling prøv da at gnubbe hendes klitoris, mens du trænger ind i hende. Hvis du fanger rytmen rigtigt, vil hun VIRKELIG sætte pris på det.”
-QuickSkope

13: ”Jeg er ligeglad med dirty talk. Men at høre, at min partner kan lide min krop, vil tage mig fra ’våd’ til ’dryppende’ på ingen tid.”
-selectiveirreverence

14: ”Her er et råd, der næsten ikke kræver noget fra dig. Komplimenter, komplimenter, komplimenter. Din partner vil føle sig bedre, mere sikker, komfortabel og modtagelig.”
-Butzz

15: ”Brug din stemme. Sig, hvad du vil have, sig, hvad der føles godt, og hvad der ikke føles godt. Enten skal du kommunikere med din partner, eller også skal du ikke blive fortvivlet, når jeres sex bare er middelmådig.”
-Jux_

16: ”Seriøst! Der er intet som kys i nakken, der kan få kvinderne til at smide trusserne.”
-kateesaurus

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste