Så mange guffere har italiensk godte delt ud på sin blowjob-turné

Hun må efterhånden have nogle ømme kæber.

11. april 2017 af Jakob Flarup

Det kan vist ikke være gået din næse forbi, at den italienske oralsex-gudinde Paola Saulino de seneste tre måneder har turneret rundt i Italien og uddelt blowjobs, efter hun i november sidste år lovede at tilfredsstille alle mænd, som stemte nej til en ny reform, oralt.

Nu har hun så afsløret over for avisen Daily Star, hvor mange guffere hun egentlig har delt ud, efter hendes famøse – om end trættende – Pompa Tour, der inkluderede 22 datoer i Italien, nu er ovre.

- Jeg uddelte omkring 700 blowjobs (ud af potentielle 10.000 ansøgere, red.) i alt, siger hun, men indrømmer, at hun kunne have uddelt mange flere, hvis hun havde haft noget hjælp:

- Idéen var at give blowjobs – ikke at planlægge alting. Det var en stor mundfuld, fortsætter hun.

Paola indrømmer, at hun er blevet mødt af masser af kritik og fordømmelse fra ’hatere’, som har kaldt hende for et ”dyr” og ”et dårligt eksempel over for unge piger”.

Men hun siger til Daily Star, at hendes Pompa Tour ”var mere end et fucking blowjob”.

- Pompa Tour er en bevægelse. Ingen kan stoppe det. Det er en livsstil. Jeg vil starte en seksuel revolution. Jeg får min magt tilbage, og jeg gør det for alle piger i verden, siger hun.

Tidligere har Daily Star afsløret, at Paolo også vil tage på en Pompa Tour i Storbritannien, hvis nok ”nej”-vælgere tog imod deres præmie. Sidste måned tilbød Paola endda Mohammed Abad – manden, der er blevet kendt for sin robot-penis – en fræk oplevelse.

Om det så sker, finder vi sikkert ud af på et tidspunkt. Lige nu er det vigtigste for Paola nok at hvile sit kæbeparti, der må være godt ømt af de seneste måneders strabadser.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste