Magasinet M!

Sex på jobbet!

Kantinen, mødelokalet, skrivebordet eller toilettet! Din arbejdsplads vrimler med søde piger og gode gemmesteder.



Sex på jobbet

Det er ikke kun den 16-årige piccolo og din overvægtige chef, der drømmer om at forføre sekretæren på lageret. Din kvindelige kollegaer er også tossede med sex på jobbet. Ifølge engelske undersøgelser drejer det sig om hver fjerde kvinde, og 12 procent svarer endda, at det var på bossens skrivebord. Så mange kvinder kan ikke tage fejl. Bevæbnet med gå-på-mod er det blot et spørgsmål om tid, før kontorlandskabets er omdannet til en jagtmark af kælne kattedyr, der vil skydes med din bøsse. Udse et godt sted, vent på den rette anledning og stik pomfritten frem - efter du selvfølgelig har sikret dig, at din overordnede er ude af syne.

Begynderen

Begynderen

Ja, der findes flere velegnede steder i en dansk virksomhed, hvor du kan dyppe bananen uden problemer. Husk at alle kneb gælder, når det handler om sex på jobbet!

1. Toilettet

Brug det. Det kan låses af og der er tilpas mange andre toiletter i bygningen til, at ingen bemærker noget. Bol hende hen over håndvasken, se det forpinte ansigt i spejlet - og grynt tilfreds! Det er der plads til, når man knepper på dasset. Træk eventuelt ud i toilettet, når klimaks indfinder sig. Det brusende vand skal nok kvæle kollegaens orgasmehyl.

2. Mødelokalet

I mødelokalet har du også gode muligheder for holde internt møde. Man kan altid låse døren eller blokere indgangen, og I kan endda forlyste jer i de dyre stole, hvis det aflange bord er for hårdt. Pas dog på, hvis der er glasvægge ind til rummet! Så er det sagt. Husk selvfølgelig at booke lokalet i forvejen, så chefen ikke dukker op til kvartalsmøde med den resultatorienterede bestyrelse.

3. Lageret

Den er ofte brugt, men går aldrig af mode. Tag ud på varelageret, smæk hende op på papkasserne og dunk lystigt derudad som to lystne harer på en morgenvåd græseng. Du skal dog lige skæve ud af øjenkrogen og lægge mærke til, at der ikke står "G-L-A-S" eller "handle with care" på kasserne. Bare et tip. Når lageret gentagne gange udsættes for hærværk, fanger den nyinstallerede videoovervågning jer og inden længe ligger sekvensen på intranettet.

ALDRIG

Kopirummet lyder måske som et festligt forslag, men hold dig fra den slags. I ender med at tumle ind i den gamle sekretær med hornbrillerne, der er blevet efter arbejdstid i håb om chefsex. Og til firmafesten holder den ganske enkelt ikke. I risikerer at blive overrendt af kollegaer, der vil kopiere patter og røv på maskinen.

Den øvede

Den øvede

Har du fået smag for det sjove fryns på jobbet, kan du vælge at udvide aktiviteterne til mere risikofyldte steder i firmaet. Hvem ved? Måske bliver tøsen afhængig og giver dig et put igen ugen efter. Men vær opmærksom. Den slimede mellemleder vil meget gerne sladre til bossen om inhouse-pul i virksomhedens møblement.

1. Server-rummet

Det kan lyde som et nørdet sted at have sex, men serverrummet har sine fordele. Der er god air condition, hvilket især er vigtigt, så I undgår alt for røde kinder efter akten. En anden fordel er de summende elektrolyde, der nok skal kunne overdøve de værste skrig fra din scoring. Til gengæld er det yderst farligt, hvis du kommer til at rive ledningen til IT-chefens pc ud eller afbryder strømmen på el-tavlen. Inden længe er I ikke alene.

2. Bagtrappen

Omgivet af kold beton lyder måske ikke som det mest inspirerende miljø at have sex i. Men trappen åbner mulighed for at tage kollegaen bagfra, selvom hun kun er to lorte høj. Desuden kan I med fantasiens hjælp let opfinde nye, spændende stillinger. Overvej risikoen for, at pigen skraber sine knæ eller brækker ryggen, når du kaster dig ud i trappesex på jobbet. En hårdt kvæstet, purung piccoline liggende i g-streng to etager længere nede kan være så svær at forklare, når din dna er overalt.

3. Skrivebordet

Det virker så let som ingenting at bruge dit eget skrivebord, men så simpelt er det ikke. Måske mellemlederen med forfremmelsesfantasier sladrer til din ultra konservative chef, der gerne går på pletjagt mandagen efter en fest. Ja, syge mennesker er der nok af. Det smarteste er i grunden nok at nuppe sidemandens bord en anden gang, og glem aldrig at åbne kontorlandskaber kan være ret så lydhøre.

ALDRIG

Drop receptionen. Især under julefrokosten tosser folk forbi konstant, fordi de lige skal ud og trække noget frisk luft, når snapsebranderten slår hårdest. Og din scoring - Mon ikke hun er for sippet til at ligge med spredte stylter under disken, mens adskillige kollegaer ringer for at bestille taxaer få meter derfra?

Eksperten

Eksperten

Du nærmer dig Casanova-stadiet, når det kommer til sex på arbejdspladsen. Men der er stadig udfordringer forude. Kan du bolle receptionisten i kontortiden, vil du med tiden opnå legendestatus i firmaet. Dog er det samtidigt et farefyldt farvand. Får chefen nys om historien er dine dage med fast månedsløn truet.

1. Garderoben

At have sex mellem jakker og tasker lyder som en festlig oplevelse, men kan let blive dit mareridt. For mens du ligger og pumper, går firmafesten død. Inden du kan nå at klappe stavelser på ordet "Av!", står de smarte marketingsfyre og er godt og grundigt knotne over de hvide plamager på deres dyre Armani-trenchcoat. At stå nøgen og bagbundet til radiator-rørene, mens samtlige kollegaer siger tak for i aften, er næsten som at skrive sin egen opsigelse.

2. Kantinen

Dit firmas kantine er et eksotisk sted at dyrke sex, da der er mange bollesteder. På én stol, på bordene eller henover buffeten, mens du fodrer pigen med overskydende frugter fra dagens frokost. Du skal dog være meget opmærksom på, at IT-folkene ALTID arbejder over og er vilde med cola og slik fra automaten, ligesom der flyder med skodder og madrester over det hele. Og netop sidstnævnte hader dine kvindelige kollegaer, så pas på. "Ih, altså! Skal vi ikke gå hjem til dig i stedet for?" - nej, for satan da!

3. Elevatoren

Det er selvsagt en udfordring at tage en bolletur i elevatoren. Det går op og ned hele tiden, mens der er action på drengen. Det kan dog være en temmelig besværlig fornøjelse i længden, for ikke alle elevatorer har en stopknap, og mange bygninger i Danmark er på under fire etager. I ren befippelse kan en af jer komme til at ramme alarmknappen, og det er ganske enkelt en katastrofal ting. Prøv bare at forestille dig den pinlige situation, når firmaets sikkerhedsrepræsentant og elevator-teknikeren "redder" jer ud.

ALDRIG

Direktørens kontor kan let vise sig at blive din sikre død på en stor arbejdsplads med gode svesker, så hold dig væk. Han kan nok godt regne ud, hvad der foregår i sin frokostpause, hvis døren er låst, og keyboardet klaprer i takt med direktionssekretærens parringsskrig.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce