Stripper og model hævder at de havde en trekant med denne tidligere Spice Girl og hendes mand

Man kan roligt sige, at hun levede op til sit navn, hvis det her har noget på sig.

15. april 2017 af Jakob Flarup

Mel B aka Scary Spice meddelte sidste måned, at hun ville skilles fra sin mand gennem 10 år. En af årsagerne til det var, at Mel Bs kommende eksmand, Stephen Belafonte, angiveligt skulle have gjort deres tyske barnepige (som i øvrigt er pisselækker) gravid. Men som om det ikke var nok drama, hævder to kvinder nu, at de blev inviteret ind i parrets soveværelse til en hed trekant, dengang parret stadig var sammen.

Scary Spices svoger, Jeremiah Stansbury, fortalte for nogle uger siden til avisen Daily Star, at parrets åbne ægteskab skabte problemer for deres forhold.

- De kunne godt lide at invitere en stripper over og have det lidt sjovt, sagde han.

En ting, der angiveligt passer. For nu har den 32-årige stripper Siara Dianda gået ud offentligt og fortalt, at hun havde en trekant med Mel B og Stephen Belafonte.

🌪She's a tornado with pretty eyes and a heart beat ❤️

A post shared by 💎 Siara Dianda 💎 (@siara1209) on

Ifølge Daily Mail har Dianda fortalt, at det var Mel B, der styrede parrets ægteskab, og at trekantsnatten var ”vild”. Siara hævder, at hun mødte parret i Australien under optagelserne til X Factor, som Mel B var dommer i tilbage i 2011/12. De mødtes på en stripklub i Sydney, hvorefter Mel og Stephen inviterede Siara op på deres hotelværelse, når hendes vagt var ovre. Efter trekants-akten faldt Mel i søvn, men Stephen og stripperen fortsatte sex-eskapaderne. Siara siger, at Mel godt vidste det.

- Hun var ligeglad. Stephen var virkelig flink og respekterede mig, siger Siara til Daily Mail.

Grammy vibes👆 @asanchezfashion

A post shared by Lady V official instagram⚡🌍🙌 (@ladyvictoriahervey) on

Men det var åbenbart ikke kun Siara, Mel og Stephen havde lidt trekantssjov med i løbet af deres ægteskab. Lady Victoria Hervey, en engelsk model, kendis og aristokrat har afsløret over for Metro, at hun også havde en omgang ménage à trois med parret tilbage i 2007. Og der går tilmed rygter om, at trekanten blev optaget på video, hvorefter Mel skulle have kontaktet Victoria på Instagram med beskeden:

- Lad os tale om de videoer.

Mel forsikrede Victoria om, at videoerne - der skulle eller ikke skulle eksistere - højst sandsynligt ikke ville blive gjort offentlige, da det ”lovmæssigt ville være en umulighed”.

Man kan vist godt sige, at Mel B levede op til sit Spice Girls-navn, hvis ovenstående er sandt. I hvert fald i soveværelset.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste