Sådan ville Danmark se ud på en fjern planet i en uudforsket galakse

PlayStation har netop udgivet en serie af billeder af København og en række andre nordiske vartegn, som de ville se ud, hvis de var fjerne planeter i det nye science-fiction-spil No Man´s Sky.

25. august 2016 af Esben Skrumsager

I forbindelse med udgivelsen af spillet No Man´s Sky har PlayStation udgivet en række billeder, der viser, hvordan nordiske byer som København, Olso, Helsinki og Malmø, ville se ud, hvis de var fjerne planeter i det nye rumspils fascinerende univers.

København

På billederne kan man blandt andet se, hvordan kendte københavnske knudepunkter som Dronning Louises Bro og Knippelsbro ville se ud, hvis de optrådte i spillets vilde science-fiction univers. 

København

No Man´s Sky udkom til PS4 den 10. august 2016 og er en af årets største spiludgivelser. I spillet kan man besøge ikke færre end 18.446.744.073.709.551.616 unikke planeter, som automatisk bliver skabt i spillet, og dermed er spillet blandt de største nogensinde.

Malmø

Alle planeter har deres egen flora og fauna, arter og elementer. Så der er masser at udforske, når man som futuristisk globetrotter skal kæmpe for overlevelse i det enorme univers.

Helsenki

Oslo

Stockholm

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste