Magasinet M!

5 af sportshistoriens største psykopater

En af de her gik på banen for at slå ihjel. En anden har hoppet ud af et fly uden faldskærm. Vi giver dig her fem af de absolut største psykopater inden for sportens verden.

5 af sportshistoriens største psykopater

MIKE TYSON

Sportsgren: Boksning

Hvorfor: Ingen over Mike Tyson. Manden, der bed et øre af Evander Holyfield under en kamp i 1997 og nogle år senere i et interview sagde, at han ville æde Lennox Lewis' børn, er måske den mest vanvittige atlet, vores lille planet endnu har set. Han havde nogle år forinden desuden tilbragt tre år i fængsel for voldtægt. Sidst men ikke mindst misbrugte han - ifølge ham selv - alt, hvad der var at misbruge af stoffer.


LAWRENCE TAYLOR

ANNONCE

Sportsgren: Amerikansk fodbold

Hvorfor: Lawrence Taylor er den bedste defensive spiller, der nogensinde har spillet i NFL, hvilket også har fået ham i Hall of Fame. Om kokainen hjalp ham med at være den spiller, han var i 80'erne, skal vi ikke gøre os kloge på, men faktum var, at han var totalt afhængig af det hvide pulver. Taylor var ikke bare påvirket uden for banen, men også på den.

I slutningen af Taylor's karriere havde han så store problemer, at han konstant blev suspenderet for at have dumpet narkotika-tests.

Som om det ikke var nok, plejede han at sende prosituerede over til modstandernes hotelværelser i håb om, at det skulle gøre dem trætte.

Prikken over i'et kom, da han i 2011 blev dømt for at have haft sex med en 16-årig. Taylor var selv 51 år.


TONYA HARDING

ANNONCE

Sportsgren: Kunstskøjteløb

Hvorfor: Hun er listens eneste kvinde, men hun er fandeme også skør. Harding er kendt for at have planlagt et overfald på sin rival, Nancy Kerrigan, tilbage i 1994. Her angreb en mand Kerrigan med en politistav efter en træning, som gjorde, at Kerrigan måtte trække sig fra de amerikanske mesterskaber.

Senere hen prøvede Harding kræfter med både boksning og wrestling, og for et par år siden solgte hun og hendes tidligere mand et sextape til Penthouse for mere end $200.000.


BILL ROMANOWSKI

ANNONCE

Sportsgren: Amerikansk fodbold

Hvorfor: Bill var en tough guy i de 15 år, han regerede NFL startende i 1988. Faktisk en af de tougheste, der nogensinde har spillet i NFL. Men han var også komplet sindssyg.

Han plejede at skære et hak i det øverste af sin næse. Han har fortalt, at han kun tænkte på at slå nogen ihjel, når han gik på banen. Han var tit involveret i slåskampe. Han smadrede engang en holdkammerats øjenhule. Han fik mere end 15 hjernerystelser i løbet af sin karriere. Og han var involveret i BALCO-skandalen (en omfattende sag om amerikanske atleters brug af steroider). Ja, Bill Romanowski var (er) vanvittig.


TRAVIS PASTRANA

ANNONCE

Sportsgren: Ekstremsport/Motorsport

Hvorfor: Travis Pastrana er den meste ekstreme atlet inden for ekstremsport (hvis du kan sige det?). Han har hoppet ud af at fly uden faldskærm. Han var den første til at lave . Og han har fløjet . Alt det, han gør, er absolut nuts.

Del

Seneste nyt

Annonce