Magasinet M!

Latino-model giver frækt løfte, hvis denne spiller ikke skifter klub

Den venezuelanske model og TV-vært, Jeinny Lizarazo, er en skøn dame, du bør følge på de sociale medier. Især efter, at hun gav sidste uge gav dette løfte, hvis Karim Benzema ikke skifter til Arsenal. Se det samt seks andre gyldne øjeblikke fra ugen, der gik, i sportsverdenen.

Ugens karatespark

Husker du den tidligere Newcastle- og Chelsea-spiller Demba Ba? Han slår nu sine folder i kinesiske Shanghai Shenhua. Om han lige skal vænne sig til tidsforskellen, eller om hans timing bare har set bedre dage, vil vi ikke gøre os kloge på. Men hvordan i alverden, han slap for et rødt kort i lørdags for denne vanvidsstempling i hovedet på en modspiller, er os en gåde:

ANNONCE

Ugens buddy

Romelu Lukaku er en stor mand - og vi snakker ikke bare på det fysiske plan. I Evertons 3-0-sejr ude over Southampton i lørdags, hvor han blandt andet hamrede to kasser ind, viste han sig nemlig som en sand gentleman. Efter kampen kravlede han nemlig op på tilskuerpladserne og gav en ældre dame et knus, efter han var kommet til at ramme hende med bolden i løbet af kampen. Det er fandeme god stil, Romelu.

ANNONCE


Ugens trøje

Indrømmet. Vi er meget ambivalente omkring denne trøje. Den spanske klub Guijuelu lancerede nemlig tidligere på ugen den måske sejeste udebanetrøje nogensinde - nemlig en trøje, hvor temaet er bacon. Men selvom det er ham-rende (fik I den?) sejt, må vi erkende, at den godt nok er tudegrim:

ANNONCE

Ugens mål

Målet burde måske have været den danske målmand Martin Hansen vanvidshælscoring i tirsdags. Men eftersom alle allerede har set det mål, er vi i stedet taget et smut til den tyske tredje division, hvor der i torsdags blev scoret en sand perle i Dresdens 3-1-sejr over Erfurt. Læn dig tilbage og nyd denne her:

ANNONCE


Ugens billedserie

Det her er bare skide sejt. En fotograf har med hjælp fra en gruppe børn genskabt en række ikoniske og legendariske øjeblikke inden for fodboldens verden. Alt fra Zinedine Zidanes skalle i VM-finalen 2006 til David Beckhams røde kort, han blev tildelt ved VM 98 af danske Kim Milton Nielsen for at sparke ud efter en modspiller:

 

ANNONCE
Latino-model giver frækt løfte, hvis denne spiller ikke skifter klub
Latino-model giver frækt løfte, hvis denne spiller ikke skifter klub

Se alle billederne her


Ugens løfte

Den venezuelanske skønhed Jeinny Lizarazo skrev tidligere sidste uge på sin Twitter-profil, at Real Madrids stjerneangriber, Karim Benzema, var på vej til Arsenal og kun manglede det obligatoriske lægetjek for at kunne kalde sig selv Arsenalspiller. Efter det ikke skete, postede hun nedenstående video på Twitter, hvor hun lovede, at hun ville lade sig blive "straffet", hvis det stadig ikke var sket, når transfervinduet lukker om 14 dage. Hvad der helt specifik ligger i ordet "straffet", kan du så kun fantasere om. Men vi er nogle stykker, der håber, at Benzema bliver i den spanske kongeklub.

ANNONCE


Ugens Ronaldo

Christiano Ronaldo har som altid været i vælten i den forgangne uge - bl.a. for at have skrevet med en blot 16-årig model. Men det er denne fantastiske fanvideo, hvor den portugisiske verdensstjerne boltrer sig i Grand Theft Auto Vs univers og blandt andet brænder dæk af og besøger en stripklub, vi vil forbinde Ronaldos navn med, når vi kigger tilbage på ugen, der gik:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce