Magasinet M!

Se det bizarre billede: Fodboldstjerne sagsøger TV-station for 10 millioner kroner

Franck Ribéry er ikke en glad mand. Faktisk er han så rasende, at han nu sagsøger CNN for 10 millioner kroner for at have brugt et billede af ham i en noget "uheldig" situation. Se det - samt fem andre ting fra ugen, der gik i sportens verden - lige her

Ugens fan

10-årige Finn Middleton har en sjælden form for cancer, som udover at have sendt ham i kemobehandling har gjort, at han ikke længere kan bruge sit højre øje. Men Finn er også kæmpe Manchester City-fan. En video postet på Manchester Citys Facebook-side, hvor Finn møder sine største idoler, er gået viralt, og det er så at sige 'priceless stuff'. Se den livsbekræftende video her:

 
Finn's City Surprise

Watch as Joe Hart and Sergio Aguero make brave City fan Finn Middleton's dreams come true at the recent clash with Bournemouth...

Opslået af Manchester City FC på 6. november 2015
ANNONCE

Ugens whoooops

En Chelsea-fan blev efter Chelseas 1-3-nederlag til Liverpool spurgt ind til Mourinho. I interviewet kaldte han blandt andet Liverpools fans for 'Scouse scum' (Liverpool-udskud). Det har nu gjort, at han er blevet fyret af sit advokatfirma, hvor han arbejdede. Ups! Se hele interviewet her:

ANNONCE

Ugens hårmodel

Paul Pogba er kendt for sin noget særprægede frisure. Men med sit nyeste hår er vi tabte for ord. Hvad sker der, mand?

Ugens Ronaldo

Har du nogensinde tænkt på, hvordan det ville lyde, hvis Cristiano Ronaldo var sanger? Nå, ikke? Jamen, så har du svaret lige her:

ANNONCE

Ugens mål

Neymar og Luis Suarez har stået for 20 af Barcelonas 25 liga-mål i denne sæson. Og Neymars 11. sæsonscoring mod Villareal søndag aften er nok et af sæsonens hidtil bedste. Et mål af høj, teknisk klasse:

Ugens sagsanlæg

Når en af de største nyhedskanaler i verden, CNN, poster et billede af Franck Ribéry i en kryoterapi-boks (kryoterapi er en form for iskold welness, red.) med overskriften: "Kvinde frosset ihjel i et kryoterapi-kammer", er det ikke noget man slipper heldigt fra.

Det får CNN nu i den grad at føle, da Ribéry har sagsøgt dem for $1,5 millioner (10 millioner kroner). Der må sidde en content manager med røde ører. Se billedet herunder:

ANNONCE
Se det bizarre billede: Fodboldstjerne sagsøger TV-station for 10 millioner kroner
Del

Seneste nyt

Annonce