Magasinet M!

Video: Vildt Van Damme-spark knockouter møglækker MMA-dronning

Det kvindelige og hidtil ubesejrede MMA-fænomen Ronda Rousey fra USA rendte søndag ind i en brutal og blodig knockout, som er Van Damme værdig. Se den her.

Video: Vildt Van Damme-spark knockouter møglækker MMA-dronning

Natten til søndag dansk tid fik MMA-fænomenet Ronda Rousey kæben på komedie, da hun blev knockoutet af et brutalt vristspark, der vil få selv karatekongen Jean-Claude van Damme til at klaske klappølserne sammen i respekt.

Den 28-årige, ubesejrede Ronda Rousey var ellers storfavorit mod sin seks år ældre landsmandinde Holly Holm. Men da de først slog næverne sammen under UFC-titelkampen i bantamvægt i det ottekantede bur, stod det klart, at mange eksperter og bedrevidende bettingfolk ville miste en god skilling for deres tips på en Rousey-sejr.

For kæphøje Rousey blev klasket til klipfisk. Det skete, da hærdede Holm allerede i begyndelsen af anden omgang sendte et voldsomt vristspark af sted mod Rouseys kæmpeparti. Og den kunne en storblødende Rousey ikke rejse fra.

Se det vilde Van Damme-spark herunder:

ANNONCE

Måske er det Holms fortid inden for kickboxing, der gav hende en fordel. Det skulle man i hvert fald tro ud fra det brutale spark, som sikrede hende sejren og UFC-titlen i bantamvægt.

Dermed led Rousey sit første nederlag i 13 kampe som professionel MMA-kæmper. Til gengæld er den 34-årige veteran Holm fortsat ubesejret i sine 10 opgør.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce