Googles næste Pixel følger ikke konkurrenterne

Techgiganten trodser sine modspillere.

9. august 2017 af Torben Vognsen // Inputmag.dk


Googles egne telefoner, der sidste år lagde sig fast på “Pixel” navnet efter at have skøjtet lidt rundt, får en ny opdatering om ca. en måneds tid, hvis rygterne holder stik – og det gør de næsten altid. Overraskende nok er Google ikke med på trenden med gigantiske skærme på hele forsiden af telefonen. I stedet ligner Pixel 2 nærmere en telefon fra 2016 med store kanter både over, under og på siderne af skærmen.

Nyt billede lækket

Designet på den nye telefon er – naturligvis – allerede sluppet ud. Det er Evan Blass fra VentureBeat der er leveringsdygtig i både et billede (Se øverst) og detaljer om den kommende Pixel. De afslører – udover designet – at Google ikke hopper på “to-kamera”-trenden som eksempelvis Huawei’s Honor 9 og OnePlus 5. Google har, hvis lækket er ægte, også droppet minijack stikket – noget, de ellers har gjort grin med Apple for at gøre tidligere.

HTC og LG producerer

Google har bedt HTC producere Pixel 2 – imens LG skal producere arvtageren til Pixel XL. Telefonerne skulle blive lanceret i september og være på markedet til oktober – lige i tide til at konkurrere med Apples kommende iPhone 7S, 7S Plus og “iPhone 8” (Som også netop er blevet afsløret)

Leveret af Inputmag.dk

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste