Spiser 19 æg om dagen: Fyr går fra at være skind og ben til det vildeste fitness-monster

Han indtager op imod 6.000 kalorier dagligt. SHIT!

14. marts 2017 af Jakob Flarup

Guy Harding var bare træt af at være en udmagret teenager. Sådan tolker vi i hvert fald hans vanvittige transformation på bare syv år.

Den engelske fyr, der i dag er blevet 23 år gammel og arbejder for Lloyd’s Bank i Cypern, hvor han bor med sin kæreste, siger til The Mirror, at han forelskede sig i at løfte vægte som 16-årig. Siden da har han arbejdet ekstremt hårdt for at nå til det punkt, hvor han er i dag. Hårdt arbejde, der dog også har båret frugt, da han på vejen har vundet en del trofæer inden for bodybuildingen.

Han er så dedikeret, at han endvidere har sin egen nøgle til sit lokale træningscenter, hvor han træner i to timer hver eneste dag.

Ved siden af træningen, kører Guy en sindssyg diæt med syv daglige måltider. På en gennemsnitlig dag fortærer han 19 æg, et halvt kilo kød, 285 gram havre og uanede mængder grøntsager. Alt sammen noget, der giver ham et dagligt kalorieindtag på et sted i mellem 4.500 og 6.000. Og heldigvis for ham giver hans chefer ved Lloyd’s Bank ham tre frokostpauser om dagen. Kl. 11, kl. 14 og kl. 16. En ting, flere arbejdspladser måske godt kunne lære af, synes I ikke?

- Jeg kom først ind i bodybuilding-verdenen som 16-årig. Dengang kom jeg bare i træningscentret og løftede vægte. I ved, alt det basale. Men så forelskede jeg mig og så mig aldrig tilbage. Jeg startede den hårde træning og strenge diæt i 2014, og her begyndte resultaterne at vise sig, siger Guy Harding til The Mirror.

Dedikationen betyder dog også, at han ikke går til fester, tager på ferie med venner og kommer til familiemiddage – men han tillader sig dog at erstatte to af de i alt 49 ugentlige måltider med noget usundt, hvor den som regel står på pizza eller kinesisk.

Det lyder som et kedeligt liv, men Guy siger, at hans kærlighed til bodybuildingen opvejer det, han måtte misse. Og respekt for det!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste