Magasinet M!

Ugens 5 fedeste gadgets

Smartphones, lækker lyd, hjemme-biografoplevelse og den ultimative vinter-gadget. Vi har det hele lige her.

Ugens 5 fedeste gadgets
Ugens 5 fedeste gadgets
 Sony Ericsson Xperia Ray
Kamera i verdensklasse

 

Apples iPhone 4S var en stor skuffelse blandt fans og anmeldere, da den blev annonceret. For langt de fleste havde regnet med et dugfrisk design med større skærm. I stedet fik de, hvad der - udenpå - er identisk med den "gamle" iPhone 4. Men nu hvor de første anmeldelser er kommet ud, ser det ud til at både anmeldere og fans er vendt 180 grader på en tallerken. Og især kameraet på 8,1 megapixel bliver rost til skyerne. Det samme kamera, der sidder i Sony Ericssons Xperia Ray. Vi har testet telefonen i over en uge og kan konstatere, at det tager nogle helt sublime billeder. Faktisk så gode, at Xperia Ray snildt kan erstatte et billigere point-and-shoot digitalkamera.

Xperia Ray kører desuden på Android 2.3.3, som senere på året vil blive opdateret til 2.3.4. Skærmen er ikke specielt stor med sin 3,3 ". Til gengæld er opløsningen på hele 854 x 480 pixel, hvilket gør det til en sand fornøjelse at gennemse billeder eller video på YouTube.

 

Set til 2.099 kr. u/abo. her:

 

 

ANNONCE
Ugens 5 fedeste gadgets
Sno-Baller

Gadget til den ultimativt dovne sneboldkriger

 

Vinteren nærmer sig. Og med vinteren kommer det kolde, grå og triste vejr. Men vinter betyder også sne og sneboldkrig. Så derfor har vi fundet den ultimative gadget til den ultimativt dovne sneboldkriger. For nu kan du slippe for selv at stikke hænderne i den iskolde sne for at forme dine snebolde. Det job klarer Sno-Baller for dig. Det eneste, du bare skal koncentrere dig om, er at sigte og ramme din modstander i nakken med så mange snebolde som muligt.

 

Køb den her:

 

Pris: ca. 65 kr.

 

ANNONCE
Ugens 5 fedeste gadgets
Dali Fazon Sub 1 Subwoofer

 

Stor, men kompakt lyd til dit musikanlæg.

 

Subwooferen er for din lyd, hvad bacon er for din madlavning - uundværlig. Den sørger nemlig for fylden og dybden i din lyd, og har man én gang ejet en subwoofer, hører man aldrig musik uden den igen.

 

Denne subwoofer fra Dali er superkompakt, og du behøver derfor ikke gå på kompromis med din indretning for at få god lyd. Men skulle du beslutte dig for IKKE at gemme den væk, vil den med garanti også pynte i din stue med sit flotte højglansfinish, der udstråler elegance.

 

Læs mere her:

 

Pris: 2.499 kr.

 

ANNONCE
Ugens 5 fedeste gadgets
Sony VPL-VW95ES

Med Sonys nye 3D-projektor kan du nyde dine film på det hvide lærred i kæmpe format - præcis som i biografen.

 

Som at være i biffen

Sony Professional har lanceret en ny 3D home cinema-projektor med det elegante og sexede navn, VPL-VW95ES. Ok, navnet er måske ikke så sexet. Til gengæld kan vi godt leve med det, så længe vi får biografoplevelsen hjem i vores egen stue. Og så i 3D.

Sony VPL-VW95ES 3D viser film i skarpe og levende billeder, og har en høj dynamisk kontrast (150,000:1), som giver en mere ægte biografoplevelse.

Desuden er blæserlyden blevet reduceret markant, så de helt stille scener ikke bliver smadret af lyden fra blæseren. Som et ekstra plus er Sonys projektor udstyret med Sonys eget Advanced Iris 3-teknologi, som forstærker kontrasten og maksimerer det dynamiske kontrastforhold, der giver et skarpere og lysere billede.

Der er med andre ord tale om en lækker projektor, der nok skulle kunne tilfredsstille selv de mest kræsne film-entusiaster.

Prisen, derimod, kan godt gøre lidt ondt på de fleste.

 

Pris. ca. 45.000 kr.

ANNONCE
Ugens 5 fedeste gadgets
Nokia Lumia 800 - Windows Phone


Venter der Nokia en ny storhedstid forude?

 

Endelig. Nokia er - måske - tilbage. Længe så det skidt og mørkt ud for den engang så store mobil-gigant. Efter introduktionen af iPhone har Nokia haft svært ved at følge med på smartphone-markedet og deres styresystem, Symbian, har i den grad fået baghjul af iOs og Android. Men nu har Nokia slået sig sammen med Microsoft og kommer med deres første telefon med Windows Phone 7-styresystemet, som vi har skamrost på redaktionen. Netop Windows Phone får både Android og iOs til at se håbløst forældede ud og man føler virkelig, at Microsofts styresystem er "The Next Big Thing". Vi glæder os til at få lov at lege med Lumia 800, der udseende- og specifikationsmæssigt minder meget om Nokias egen N9. Desværre kan vi - herhjemme - først få fat i vidunderet i starten af det nye år.

 

Pris. ca. 3.200 kr u./abo.

 

Læs mere her:

ANNONCE
Del

Seneste nyt