© Instagram

Mand får næseoperation - ender med permanent stådreng

”Nej, jeg bliver lige siddende lidt endnu!”

17. september 2017 af Anders W. Vorup


Hvis du en dag kommer ud for, at dit kæreste eje ikke vil spille samme melodi som dig, findes der et vidundermiddel kaldet viagra. Det fås i flere forskellige former, hvor den mest almindelige er en pille. Den sørger for, at den røde skruetrækker nok skal makke ret, næste gang der skal skrues skruer i din lyserøde yndlingsvæg.

Kan du ikke lide at sluge piller, kan du selvfølgelig også bare bestille tid hos en kroatisk plastikkirurg, der tilsyneladende kan lave permanente stådrenge. Det er i hvert fald tilfældet hos 45-årige Neven Ciganovic, skriver sitet Unilad. 


Den kroatiske reality-stjerne skulle have lavet en næseoperation (igen), hvilket resulterede i et mareridt, der betød joggingbukser det næste stykke tid. Neven kunne ikke tåle et bedøvelsesmiddel, der blev brugt under operationen, hvilket resulterede i en permanent ’boner’. Av!

Der skulle endnu en operation til at stoppe stådrengen, men for den plastikkirurgiafhængige kendis var det selvfølgelig intet problem. Han så det nærmere som et skridt i den rigtige retning imod en international karriere.

- Jeg ser frem til filmen omkring mig. Film-crewet har dedikeret en hel episode til mig. Jeg ser det som et stort skridt og kan ikke vente med at få gang i min karriere udenlands, siger Neven ifølge Unilad


Det vides indtil videre ikke, hvilket anæstesi der gav den uheldige reality-stjerne en permanent stådreng. Og det lader heller ikke til, at Neven har tænkt sig at stoppe med plastikkirurgi lige foreløbig. Han overvejer i øjeblikket en operation kaldet ’vampyrfacelift’, der tager blodplader fra blodet, som derefter sættes ind under huden…

Den må han selv rode med. Jeg holder mig væk! 

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste