© mmm.dk

Sæt din bil til salg via mobilen

Bilbasen lancerer lækker applikation med intelligent nummerpladegenkendelse

13. oktober 2010 af Steen Bachmann


BilBasen præsenterer en mobil-applikation via iPhone eller Android, der gør det muligt at læse nyheder og sætte sin bil til salg via Apples avancerede mobiltelefon, iPhone, og den konkurrerende telefon, Android.

Med BilBasens nye applikation kan du:

* læse dagligt opdaterede bilnyheder fra Bil Magasinet og branchenyhedstjenesten Autoupdate.

* søge efter biler til salg på BilBasen i en hurtig søgefunktion

* søge efter data på din bil via nummerpladegenkendelse -  tag et billede af bilens nummerplade, og telefonen finder automatisk de korrekte bildata til dig, så du nemt kan sætte din bil til salg

* se billeder i stort format

* finde kørselsvejledning til sælger af en bil - telefonen guider dig via GPS

* gemme de biler, du finder interessante, så du kan vende tilbage senere

* kontakte sælger via telefon eller mail

Hvis du vil sælge din bil

Det er muligt at indrykke en annonce med beskrivelse af din bil og op til 8 billeder. På iPhone betaler man via iTunes og på Android via sms. 1 indrykning koster 79 kr. for fire uger. For at oprette annoncer skal du have en profil på BilBasen, hvilket er gratis og oprettes her.

Teamet bag applikationen arbejder i øjeblikket på at gøre det muligt at dele annoncer og nyheder med venner via Facebook, og på at gøre det muligt at sortere de biler, du søger efter, via pris, årgang og km-tal. Det bliver også muligt at få adgang til funktionen Din Bilbase med aktuelle data og driftsøkonomi for din egen bil, og der bliver mulighedfor at rette annoncer via applikationen.

Sådan får du BilBasen på din iPhone

Du kan hente BilBasen applikationen i Apple Store og Android Market. Find App’en på din android telefon i Android Market - app’en til iPhone kan du hente direkte via App Store på din iPhone.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste