Scandinavian Motor Show 2013

I weekenden går det løs med landets fedeste indendørs show - ses vi?

28. oktober 2013 af Kasper Erling

Er du klar til en seriøs omgang vilde biler, hotte babes og god lyd? Så sæt et kæmpe kryds i kalenderen denne weekend den 1. til 3. november, hvor rødderne fra Streetfire igen lukker dørene op for et seriøst brag et bilshow.

Det er som altid Bella Center i København, der lægger haller til de hundredvis af ombyggede bil og motorcykler, som kommer trillende fra det meste af Europa til Scandinavian Motor Show 2013, som showet hedder. Streetfire har modtaget tilmeldinger fra Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Polen. Det bliver stort!

Det er i år sjette gang, det store show afvikles, og det bliver kun større og større! Sidste år var der 23.000 kvadratmeter indendørs udstilling, men i år rammer SMS de magiske 25.000 kvadratmeter! Sidste år kunne 21.300 mennesker nyde de mange ombyggede biler og motorcykler, så mon ikke tallet ender på omkring 25.000 i år?

Hvis du vil med, bliver det ikke engang så dyrt, som du måske tror. Faktisk koster det kun 150 kr. for en hel dag til showet. Og tager du hele weekenden, koster det bare 250 kr. En juniorbillet (13-16 år) koster kun 75 kr., og børn under 12 år er helt gratis! KØB BILLET HER!

Vi glæder os - gør du?

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste