Vmax giver den gas i kampen mod kræft

Hver dag dør 22 danske mænd af kræft. Det vil Vmax gøre noget ved, og derfor blæser vi i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse nu til kamp mod sygdommen

12. november 2013 af Redaktionen

Mænd er sundere end kvinder, og der findes ikke den sygdom, vores immunforsvar ikke kan tage sig af. I hvert fald hvis man spørger os mænd. Desværre er sandheden bare en anden, for selv om vi går mindre til lægen end kvinderne, er vi ikke sundere end dem. Og vi halter især bagefter, når det kommer til kræft. Hvert år rammes 17.000 danske mænd af kræft, og fordi vi er for dårlige til at gå til lægen, når de første symptomer viser sig, dør langt flere mænd end kvinder i dag af kræft i Danmark.

Men sådan behøver det ikke at være. Derfor har Vmax i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse valgt at sætte fokus på sygdommen. Til at hjælpe har vi allieret os med Tom Kristensen, Brian Holm og Alexander Kølpin - og nu mangler vi bare dig. Når du donerer 50 kroner, bliver du nemlig ringet op og får en (båndet) 'tak for hjælpen'-hilsen af en af de tre mænd. Det er dog ikke den eneste måde, du kan hjælpe på.Du kan ...

* Donere 50 kr. ved at sende en SMS med teksten MÆND A til 1241 (så får du en hilsen fra Tom Kristensen).
* Donere 50 kr. ved at sende en SMS med teksten MÆND B til 1241 (så får du en hilsen fra Brian Holm).
* Donere 50 kr. ved at sende en SMS med teksten MÆND C til 1241 (så får du en hilsen fra Alexander Kølpin).
(NB: Du kan ikke tale med mændene, da det er en båndet optagelse. Indsamlingen udbydes af Kræftens Bekæmpelse, Strandboulevaren 49, 2100 Kbh. Ø., tlf. 35257500)

* Donere et valgfrit beløb via Mobilepay til telefonnummer 61610802

* Du kan også oprette din egen indsamling og vinde seje præmier. Læs mere på www.maendmodkraeft.dk


Så lad os tage kampen mod kræft op sammen. Eller som Tom Kristensen siger:
”Kræft er den største dødsårsag blandt mænd, blandt andet fordi vi er for dårlige til at gå til lægen. Det skal der laves om på. Drop forfængeligheden og kom af sted, så snart du mærker, at noget ikke er som det skal være. I min verden kører jeg også i pit, når jeg føler der noget galt med bilen - alt andet ville være tåbeligt. Lad os give kræften baghjul. Det er en kamp, som vi skal vinde for enhver pris.”

Hver gang Kræftens Bekæmpelse modtager 100 kr., bliver 51 kr. brugt til kræftforskning, 24 kr. bruges til patientstøtte, 19 kr. sættes af til forebyggelse og kun 6 kr. går til administration.


Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste