Magasinet M!

00'ernes største sexsymboler

På utallige opfordringer: De dejligste damer fra 2000-2009

00'ernes største sexsymboler
Megan Fox

Når man kan få det at åbne en kølerhjelm og pille lidt ved en motor til at være en af de mest sexede filmscener nogensinde, så er man dygtig. Megan Fox er dygtig.

00'ernes største sexsymboler
Angelina Jolie

Det var egentlig meningen, at det skulle være en trilogi over dejlige damer fra 70'erne, 80'erne og 90'erne, men på utallige opfordringer (okay et par stykker så) tager vi lige 00'erne med. Hvilket så forvandler trilogien til en quadrilogi (!).

Vi starter med hende her. Okay, der var mange, der havde opdaget Angelina Jolie i 90'erne, men det var med 'Tomb Raider' fra 2001 og de dertil hørende utroligt stramme kostumer, der for alvor fik skudt Angelina Jolie Voight helt op i sexsymbolernes superliga - hvor hun i øvrigt stadig indtager en sikker topplacering.

ANNONCE
00'ernes største sexsymboler
Gisele Bündchen

Den 180 centimeter høje brasilianer er måske den sidste regulære supermodel og kan prale af at have prydet over 500 magasinforsider i sin karriere. Hvis hun er helt tosset med at prale, kan hun i øvrigt også vigte sig af at være den bedst betalte supermodel i verden. 

00'ernes største sexsymboler
Britney Spears

I de seneste år er det gået lidt op og ned med Britney Spears status som sexsymbol - hvis vi skal være ærlige gjorde karseklipningen og amok-med-paraply-seancen ikke noget godt for hende. Men især i starten af 00'erne var Britney Spears noget af det hotteste, der kunne gå på to ben, bl.a. i kraft af to ikoniske optrædender ved MTV Music Video Awards. I 2000 iført en utroligt hudfarvet dragt og her i 2001 iført bikini og slange.

ANNONCE
00'ernes største sexsymboler
Christina Aguilera

Christina Aguilera startede ligesom Britney Spears sin karriere i børneprogrammet 'The Mickey Mouse Club' - og besluttede sig ligesom Britney Spears på et tidspunkt at smide det pæne naboens-datter-image langt væk til fordel for noget mere voksent. I Christina Aguileras tilfælde skete det i den mageløse video til 'Dirrty' fra 2002, der var et regulært orgie i mudderbrydning og utroligt stumpede kostumer. 

ANNONCE
00'ernes største sexsymboler
Scarlett Johansson

Den 25-årige halvt danske og helt lækre skuespiller slog sit navn fast som 'voksen' skuespiller med 'Lost in Translation' i 2003 og har siden pendlet ubesværet mellem smalle anmelderroste indiefilm og store, larmende blockbustere. Alt sammen mens hun så knaldgodt ud.

00'ernes største sexsymboler
Beyoncé Knowles

Beyoncé Knowles eller bare Beyoncé, som hun er sej nok til bare at blive kaldt brændte igennem i nogel herligt uartige videoer til Destiny's Childs singler fra 'Survivor' og senere som soloartist, der solgte multiplatin (og lavede frække musikvideoer) med 'Dangerously In Love' og 'B'Day'.

ANNONCE
00'ernes største sexsymboler
Emmanuelle Chriqui

Okay, Emmanuelle Chriqui er måske en af de mere ukendte sexsymboler fra 00'erne - men sidste gang MSN Mand viste et billede af 'Entourage'-stjernen måtte vi ud og lægge isposer på serverne for at de ikke skulle overophede... okay, det måtte vi ikke, men der var dæl'me mange klik, og det er sandelig ikke så mærkeligt, når man kaster endnu et blik på den 32-årige canadier.

ANNONCE
00'ernes største sexsymboler
Eva Mendes

Eva Mendes blev født i Miami i 1974 af cubanske forældre og debuterede som filmskuespiller i 1998 i 'Children of the Corn V: Fields of Terror'. Der gik dog ikke mange år, inden rollerne blev betydeligt større og filmene bedre, og i løbet af 00'erne har Eva Mendes prydet det store lærred i bl.a. '2 Fast 2 Furious', 'Hitch' og 'We Own The Night'.

ANNONCE
00'ernes største sexsymboler
Jessica Alba

Jessica Alba er det usædvanligt smukke resultat af en dansk/canadisk mor og en mexicansk/amerikansk far. Den 29-årige skuespiller rykkede højt op i sexsymbol-hierakiet i 2005 med fine roller i både 'Sin City', 'De Fantastiske Fire' og 'Into The Blue'. Glæd dig også til at opleve Alba i 'Machete', som får dansk premiere 9. december.

ANNONCE
00'ernes største sexsymboler
Jessica Simpson

Klassisk eksempel på, at mænd er overfladiske. Enhver, der har set et af afsnit af 'Newlyweds' med Jessica Simpson ved, at der er en udmærket grund til, at hun ikke har vundet en Nobel-pris - men det forhindrede hende ikke i at dominere alverdens 'mest sexede'-lister i 00'erne. Hendes optræden i en utroligt velsiddende rød bikini i filmen 'The Dukes of Hazzard' fra 2005 styrkede kun den position.

ANNONCE
00'ernes største sexsymboler
Christina Hendricks

Man må tage hatten og andre slags hovedbeklædninger af for casteren på den glimrende tv-serie 'Mad Men'. Vedkommende er nemlig ansvarlig for, at den ellers relativt ukendte rødhårede skuespiller med britiske rødder pludselig er blevet en af de mest sexede kvinder på tv i dette årti. Hvis ikke århundrede.

ANNONCE
00'ernes største sexsymboler
Halle Berry

Ursula Andress gjorde det som Honey Ryder i Bond-filmen 'Dr. No' fra 1962. Og Halle Berry gjorde det igen som Jinx i 'Die Another Day' fra 2002: Skabte en fuldstændigt ikonisk Bond-scene og etablerede sig som sexsymbol blot ved at stige op af vandet iført en veloplagt bikini. Det er godt arbejde.

ANNONCE
00'ernes største sexsymboler
Eva Longoria

Hvis vi skal være helt ærlige overfor hinanden, så er 'Desperate Housewives' en pigeserie, der bliver mere og mere tåbelig for hver sæson. Og hvis vi skal fortsætte med at være ærlige, så er det på grund af hende her, at vi faktisk er i stand til at genfortælle handlingen i den tåbelige pigeserie.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt