Magasinet M!

10 af de hotteste skater-chicks

Nok er Tony Hawk den mest kendte skater i verden på grund af det berømte spilfranchise. Men vi så gerne, at der blev lavet et spil udelukkende med disse 10 utroligt sexede kvindelige skatere.

10 af de hotteste skater-chicks
Holly Lyons

Alder: Ukendt (men hun har skatet i over 20 år, så hun er nok deroppe af)

Fra: USA

Holly har været med i laaaaang tid og deltaget ved X-Games hele fem gange. Hun er en rollemodel for nye skatere og arrangerer ofte amatør-konkurrencer. Desuden ejer hun et tøjfirma og har været stunt double i Hannah Montana-serien. Vildt liv, Holly, men du ser stadig hamrende godt ud.

ANNONCE
10 af de hotteste skater-chicks
Eliana Sosco

Alder: 28

Fra: Brasilien

Streetskateren er vel nok listens lækreste. Men udover den åbenlyse skønhed, er hun en gudsbenådet skater. Hun er desværre allerede gift og har et barn, så lad være med at booke flybilletten foreløbig. Desuden er hun også vegetar. Så vi nøjes bare med at nyde hendes eksotiske look.

ANNONCE
10 af de hotteste skater-chicks
Keeani Lei

Alder: 34

Fra: USA

Keeani Lei er lidt af en frækkert. Og det er ikke bare på rampen. For udover at være en hardcore skater er amerikaneren med det asiatiske look også en hardcore stjerne på det hvide lærred. I hvert i mandeverdenen. For med klassikere som Army of Ass 9 og Fu*key Fu*key my Asian Ass på sit film-CV er hun en skuespiller, der vil blive husket.

ANNONCE
10 af de hotteste skater-chicks
Paulita Costales

Alder: 26

Fra: Argentina

Latina-looket er lige så godt som det eksotiske navn. Hun startede som pro-skater i 2004, da hun blot var 15 år gammel. Hun elsker at lytte til musik, mens hun blærer sig med tricks på rampen. Desuden har hun ambitioner om at få det næste store skatetalent frem i rampelyset, og hvis nogen kan gøre det, er det Paulita.

ANNONCE
10 af de hotteste skater-chicks
MaryJo Villar

Alder: Ukendt

Fra: USA

Vi ved ikke meget om den unge Villar, andet end hun har en Tumblr, hvor hun jævnligt slår billeder op af hende med et skateboard - også hvor hun bruger det. Men sød ser hun i hvert fald ud.

10 af de hotteste skater-chicks
Jen O'Brien

Alder: 40

Fra: USA

Jen holder sig vanvittigt godt. Hun har skatet i over 20 år og var den første ekstremsportsudøver til at være på coveret af High Times. Hun var den første kvinde til at skate ved X-Games og er ansigtet udadtil for kvinders repræsentation i skateverdenen. Desuden er hun medejer af Action Sports Environmental Coalition - en organisation, der har fokus på miljøet inden for ekstremsportsfirmaer. Sådan en kvinde vil vi gerne giftes med.

ANNONCE
10 af de hotteste skater-chicks
Heather Christensen

Alder: 35

Fra: USA

Denne rødhårede godte er mest kendt for sine nøgenbilleder i Playboy i 2001 og for at pose som havfrue i Wet and Wild i 2002. Hun har skatet i 16 år og blandt andet dannet par med skatestjernen Anthony Furlong. Modelkarrieren er dog et problem, da hun ikke må skate ugen op til et photoshoot. En gang brækkede hun armen, men stillede alligevel op til en række nøgenbilleder for Playboy, som blot photoshoppede hendes ar og sår væk. Stærkt.

ANNONCE
10 af de hotteste skater-chicks
Anne-Sophie Julien

Alder: 28

Fra: Canada

Sindssygt lækre Anne-Sophie Julien kunne lige så godt have gået catwalk i Milano. For hun er ekstremt karismatisk og stilfuld. Hun er vært for TV-programmet X-Skatera og laver professionelle tricks for Volcom og Globe. Faktisk har hun proklameret, at hun er bedre til at stå på snowboard end skateboard, men det er vi ligeglade med. Vi vil heller se dig uden knap så meget tøj på en street-rampe.

ANNONCE
10 af de hotteste skater-chicks
Lyn-z Adams Hawkins

Alder: 25

Fra: USA

Lyn-z (ja, det hedder hun) er ærkecalifornier. Hun er blondine, så det batter, men i modsætning til mange forstår hun, hvad der er op og ned på et skateboard. Også i den grad. Hun blev professionel som 12-årig og var den første kvinde til at skate den gigantiske DC Megarampe samt lave en 540 McTwist (hvor du drejer halvanden gang rundt om dig selv). Og så er hun faktisk spilbar i flere af spillene i Tony Hawk. På privatfronten er hun gift med ekstremsports-guruen, Travis Pastrana, som hun også har to børn med.

ANNONCE
10 af de hotteste skater-chicks
Leticia Bufoni

Alder: 21

Fra: Brasilien

Vi kunne godt. Den ekstremt talentfulde skater har på trods af sin unge alder allerede vundet fire medaljer ved X-Games og er favorit til at vinde, hver gang hun stiller op. Hun er desuden blevet kåret som den mest sexede skater af Men's Health Magazine i Brasilien, hvilket man godt forstår.

ANNONCE
Del

Seneste nyt