Magasinet M!

10 af verdens værste lommeopkald

Eller måske egentlig bedste?

Vi har sikkert alle prøvet at lave et lommeopkald en gang eller to, hvor modtageren bare kunne høre lidt raslen og lyde i den anden ende. 

Men så er der også de gange, hvor vedkommende hører lidt mere, end hvad godt er - eller måske netop hører, hvad godt er.

Forstår du ikke helt, hvad jeg mener? Så læs med her..

10. David Grimsby and Robert Bourne

I december 2016 fik Danville, Kentucky alarmcentral et telefonopkald. Da de spurgte, hvilken type hjælp der var brug for, var der ingen, der svarede. I stedet hørte alarmcentralen to mænd, der diskuterede, hvordan de skulle røve den lokale barbecue restaurant.

Alarmcentralen kontaktede en betjent, som tilfældigvis spiste på restauranten, da opkaldet kom. De kunne triangulere bilens position og fandt David Grimsby og Robert Bourne i en bil på restaurantens parkeringsplads. De to mænd blev arresteret, og heldigt for dem blev de løsladt igen.

ANNONCE

9. Papa John medarbejder

I maj 2013 leverede en unavngivet Papa John udbringer i Sanfor, Florida en pizza til $15.26, hvilket inkluderede leveringsprisen. Den afroamerikanske kunde gav føreren 21% drikkepenge, hvilket er ret generøst at give en fyr, der blot har kørt et par kilometer og leveret en pizza.

Efter at have leveret pizzaen, kørte udbringeren tilbage til arbejdet, alt imens han telefon ringede op til det sidste nummer, der var blevet ringet til, hvilket tilfældigvis var den givne kunde. Opringningen gik på telefonsvareren, og da kunden hørte den, var han ret forfærdet.

På telefonsvareren kan man høre en kollega spørge udbringeren, om han fik drikkepenge, og man umiddelbart tro, at udbringeren vil være ærlig og blot sige ja. Eller hvis han virkelig ikke ville fortælle det, kunne han jo bare sige, at det ikke ragede kollegaen. Der er i hvert fald mange andre muligheder end denne, som udbringeren brugte. Han valgte nemlig at omtale kundens generøsitet som ekstremt racistisk. På telefonsvareren sagde han på en hånende måde: ”I guess that’s one of the requirements of being a n***** in Sanford. They gave me five bucks. They’re fine, outstanding gentlemen of the African-American community.”

Udbringeren fortsætter med at kritisere og håne kunden til stor morskab for kollegaen.

Det ender med, at kunden udgiver videoen på YouTube, så udbringeren bliver fyret. CEO ved Papa John hørte endda om episoden og udtalte, at denne opførsel var under al kritik.

ANNONCE

8. Breaking Bad gone wrong

Hvis du har set Breaking Bad, ved du, at det er ret vigtigt, hvor du placerer dit metamfetamin laboratorium. Derudover er det ret vigtigt, at du på ingen måder drager unødig opmærksomhed dertil – især ikke politiets opmærksomhed.

Der var tre folk, der tydeligvis ikke fulgte disse råd: Donna Knope på 55, hendes søn Jason Knope på 32 og Thomas Stallings på 41, alle fra Orlando, Florida. En af disse tre kom til at lave et lommeopkald til politiet, og i løbet af den næste halve time, mens alarmcentralen lyttede til og optagede opkaldet, talte trioen om at lave og sælge meth.

Da politiet ankom til stedet, fandt de trioen i et skur bag Knopes hus, hvor de var i fuld gang, og de blev alle tre arresteret.

Amatører.. Det var aldrig sket for Walter White!

ANNONCE

7. John Elias Taylor

I juni 2016 satte en uidentificeret kvinde sin søn af i den 27 årige John Elias Taylors hjem, så Taylor kunne passe drengen. En lille time modtager moderen et forfærdeligt opkald fra Taylor. Det var et lommeopkald, men moren kunne høre sin søn tigge om ikke at blive slået mere. Moren ringede straks til politiet, som tog over til huset og fandt mærker på barnet, som ikke burde være der. Taylor blev straks arresteret. Sommetider er et lommeopkald ikke helt skidt!

ANNONCE

6. Uidentificeret lærer, Winnetka, Illinois

Winnetka er en lille by, som ligger nord for Chicago. Det er en af de rigeste byer i USA og er kendt for at være hjemsted for huset i Alene Hjemme. Det er altså et sted, hvor kriminalitet er ret sjælden, men byen fik sig noget af en forskrækkelse i januar 2011, da en dame fik et opkald fra sin mand, som er folkeskolelærer. Han skulle være på vej hjem, men i telefonen lød det, som om en mand truede ham, så hun ringede 911.

30 politibetjente tog hen og omringede skolen i de næste tre timer. Mens lokale folk kiggede på, gik politibetjentene rundt om skolen for at spotte læren og den mand, der truede ham.

Som du måske har regnet ud, var manden på ingen måde i fare. Faktisk var den truende stemme, kvinden troede, hun hørte, bare den rap musik, manden hørte, mens han kørte hjem. Altså, musikken nu til dags!

Der blev ikke lagt sag an, eftersom der ingen bevidst hensigt var om at snyde politiet. Faktisk udtalte politiet, at de var glade for at få lidt træning på området.

ANNONCE

5. Jamie Sniffen, Allen Slavin og Larry Graff

En nat i februar 2013 forlod den 39-årige Jamie Sniffen fra Cortland, New York sit hjem, som hun delte med sin kæreste, Allen Slavin, som sov, mens det skete. Hun skulle mødes med sin elsker, Larry Graff. Efter hun tog en taxa til elskerens hus, satte Sniffen sig på hendes telefon og ringede til hendes kæreste.

Ups.

Han vågnede af opkaldet og ifølge Sniffen, hørte Slavin alt. Slavin regnede ud, at Sniffen var ved Graff, hvordan ved vi ikke, men måske han kunne genkende stemmen, for Graff og Slavin var venner. Slavin vælger at tage en taxa over til Graff.

Da Slavin ankommer, lukker Sniffen hendes kæreste ind i sin elskers hjem og indrømmer, at de har en affære. Graff fortsatte dog med at benægte, hvilket kun gjorde Slavin endnu vredere, og de to mænd begynder at skændes. Skænderiet hidsede Graffs pitbull op, så Slavin greb en kniv og en pistol (som man jo gør..) for at forsvare sig selv. Sniffen lukkede hunden inde i soveværelset, imens de to mænd fortsatte deres skænderi.

Tingene blev voldelige, da Graff greb en kæmpe højtaler og slog Slavin med den. Dette fik Slavin til ved en fejl at skære sig selv i hånden med kniven, hvilket fik ham til at slå Graff flere gange med pistolen.

Efter sammenstødet forlod Sniffen og Slavin huset og tog hjem. Et par timer senere ringede Graff dog 911 og blev kørt på hospitalet, hvor det blev opdaget, han havde punkteret en lever. Politiet arresterede Sniffen for vold mod Graff. Sniffen fortæller, at hun blev meget overrasket over, at Graff blev så såret, idet hun sagde ”I don’t understand how that could happen because Larry is huge. He’s like 600 pounds.”

Hvad der så skete, ved vi ikke, men jeg gætter på, de to gutter ikke er venner længere..

ANNONCE

4. Larry Barnett

I 2013 blev Larry Barnett, en brugt bilforhanler fra Jonesboro, Arkansas, undersøgt af politiet for at svindle en bank for mere end $ 80.000. I maj samme år kom en tidligere medarbejder hos Barnett ind på politistationen på grund af et foruroligende opkald, han havde modtaget. Opkaldet var fra Barnett, som snakkede med en hitman, han havde hyret til at dræbe den medarbejder, som han ringede til. Barnett sagde, han ville have dødsfaldet til at ligne et uheld og sagde ”I don’t care if you have to burn his house to the ground with him in it.” Efter manden havde afgivet sin forklaring ved politiet, tog han hjem og fandt beviser på indbrud. Nogen havde manipuleret med hans gaskomfur, så den givne hitman tog åbenbart imod Barnetts råd. Barnett blev arresteret for mordforsøg og dokumentforfalskning.

ANNONCE

3. Scott Simon, Michael Depre and Ronel Desinor

En tidlig morgen den 5. Maj 2013 kom den 27-årige Scott Simon og den 33-årige Nicholas Walker i et skænderi ved et Waffle House i Orlando, Florida. Den 5. Maj var en søndag, og da det var en tidlig morgen, kan du måske selv gætte, hvad de to mænd havde lavet. Og hvilken tilstand, de var i..

Skænderiet eskalerede, og Simon greb en brandslukker, mens Walker greb et skilt. Under skænderiet ringede Simons kæreste 911, men hun lagde på igen, eftersom ingen af de to mænd rent faktisk slog. Men da hun lagde sin telefon i tasken igen, ringede den op igen. Vedkommende i den anden ende lyttede med og optog, da Simon snakkede om, hvordan han ville slå Walter ihjel.

Kort tid efter de forlod vaffelhuset, kom Simons venner Michael Depre og Ronel Desinor. De fulgte efter Walker, og da de kørte op på siden af hans bil, skød de Walker og dræbte ham. Så det var åbenbart ikke bare tomme trusler.

Lommeopkaldet ledte heldigvis tilbage til de tre mænd, som blev idømt livstid.

ANNONCE

2. Li Xiangnan

Li Xiangnan mødte en ung kvinde ved navn Shao Tong i 2011, da de begge tog et forberedende kursus til en engelsktest i Beijing. Xiangnan gik allerede på  the Rochester Institute of Technology, men da Tong kom ind på Iowa State University, blev Xiangnan flyttet til samme universitet.

I sommeren 2013 flyttede Xiangnan ind på Tongs værelse, men allerede i slutningen af sommeren blev tingene lidt besværlige. Den 3. September kom Tong til at ringe Xiangnan op, og Xiangnan lyttede med, mens Tong snakkede grimt om ham til en anden fyr uvidende om, at Xiangnan hørte det hele.

Xiangnan blev selvfølgelig bedrøvet over at høre dette. Hvem var den anden fyr? Men i stedet for at svælge i det med spandevis af is og sange om ulykkelig kærlighed, valgte Xiangnan at kvæle den 20-årige kvinde og smide hendes krop bag i hans bil. Derefter købte han en billet til Kina og fløj hjem. Tongs krop blev først fundet mange uger senere.

Tilbage i Kina blev Xiangnan arresteret og dømt for mord..

ANNONCE

1. Jason Bohn

Den 26 juni blev den 27-årige Danielle Thomas’ lig fundet i et badekar fuld af is i hendes lejlighed i Astoria, New York. Her var hun død af kvælning. Ved siden af var der et brev fra hendes kæreste, den 34-årige Jason Bohn. Han sagde, at han kom fuld hjem, de kom op at skændes, og han kunne ikke huske, hvad der skete derefter. Han meldte sig selv et par dage senere, og da han snakkede med politiet, fortalte han, at mordet var et uheld. Det brugte advokaterne som forsvar under hans retssag, men der var bare et problem: Et lommeopkald til en af deres venner, hvor mordet var optaget.

På telefonsvareren forlanger Bohn at få at vide, hvorfor Danielle ringede til et bestemt område. Da hun forklarer ham hvorfor, godtager han ikke svaret og angriber hende i stedet, og på telefonsvareren kan man høre hende blive slået og kvalt. Da Bohn siger, hun skal svare på spørgsmålet, siger han ”det eller dit liv.” Og Danielle svarer ”det ved jeg”, og tigger for sit liv, men Bohn kvaler hende og siger ”Danielle, du har ikke meget tid tilbage.”

Den forfærdelige telefonsvarerbesked blev spillet i retten og beviste tydeligt, at Danielles død ikke var et uheld. Bohn blev idømt livstid.

Endnu et lommeopkald har gjort sin pligt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce