Magasinet M!

10 billige ting der er geniale at have med på festivalen

Festivalsæsonen er skudt i gang, og selvom det er fristende at tage det hele, som det kommer, er det bedst at være forberedt.

10 billige ting der er geniale at have med på festivalen
1. Lampe & Oplader

Når Solen går ned, betyder det forhåbentlig ikke, at ddu og din lejr har lyst til at gå i seng. Derfor får I brug for lys, og vi har fundet den helt rigtige lampe til lejligheden. D.Light S300 Solar Light and Charger har indbygget USB-stik, så I kan oplade telefoner, barbermaskiner, eller hvad I ellers kan finde på, og samtidigt kan den energibesparende lampe lyse i hele 16 timer.

Og vi er stadig ikke nået til den bedste del. D. Light S300 kører på solenergi, så under optimale vejrforhold er batterier ikke nødvendige. Den er lidt dyr, men vi mener, at den er alle pengene værd, og hvis I passer på den, kan den holde til mange fremtidige festivaler. 

Set til: 180,- 

"D.Light S300" kan købes her

ANNONCE
10 billige ting der er geniale at have med på festivalen
2. Vandtætte tæpper

Danmark er et kold land at være i, selvom det er sommer, og tæpper bør være fast inventar i enhver festivallejr. Vi har fundet en udgave til jer, der bestemt ikke er kønne, men til gengæld er de varme. Og i modsætning til de normale festivaltæpper, der bør smides ud efter første regnskyld, så er denne udgave vandtætte. De kan også vaskes, hvis man har lyst til at beholde dem, efter man vender hjem, og derfor kan de medbringes til festivaler gang på gang. 

Set til: ca. 86,-

"Festival Waterproof Summer Backing Mat Rug" kan købes her

ANNONCE
10 billige ting der er geniale at have med på festivalen
3. Ølbonger

Ingen lejr med respekt for sig selv kan klare sig uden en ølbong eller gerne flere. I modsætning til andre gadgets på denne liste, så har ølbonger kun ét formål, og det er at gøre dig hurtigst muligt fuld - og gerne tidligt på dagen. 

Der findes en længere række produkter på markedet, og redaktionen lavede for et par uger siden en test af et udvalg fra OelBong.dk

Du kan læse Redaktionens test her 

ANNONCE
10 billige ting der er geniale at have med på festivalen
4. Bærbart bad

Et medlem af redaktionen var for et par år siden på Roskilde Festival i en uge uden at være i bad. Uanset alder og køn er det en smule ulækkert, men da han undskyldte det med, at der var for langt at gå til badefaciliteterne, kunne vi alligevel godt forstå ham. Men nu er der en god nyhed til ham og andre ligesindede. For med opfindelsen Camp Shower behøver man ikke at forlade sin lejr for at bade. 

Camp Shower kan indeholde op til 20 liter vand og bliver varmet op ved hjæp at solkraft. Den er lavet til at kunne hænge på et telt, så man kan med fordel fylde den op om natten, og så er den klar til brug morgenen efter. Vi vil dog lige minde om, at 20 liter vand vejer 20 kg, og det er ikke alle telte, der kan bære så meget vægt. 

Set til: 70,-

"Solar Shower" kan købes her  

ANNONCE
10 billige ting der er geniale at have med på festivalen
5. Telefon med et evighedsbatteri

Smartphones har mange fordele, men batterilevetiden er absolut ikke en af dem. Så hvis du kan undvære Tinder, Spotify, Krown, osv., bør du investere i en af de ældre Nokia-modeller, der med en opladning kan holde hele festivalen. Designet vækker minder fra redaktionens tid i folkeskolen, og vi kan informere mere om, at det legendariske mobilspil Snake følger med. 

Nokia 130 DS kan indeholde to SIM-kort, hvilket gør den til en ideel deletelefon. Den er meget svær at ødelægge, selv hvis nogen uheldigvis tramper på den til en koncert, og da der er plads til 32GB på SD-kortet, kan den også bruges til at afspille musik. 

Set til: 199,-

Nokia 130 DS kan købes her

ANNONCE
10 billige ting der er geniale at have med på festivalen
6. Trådløse opladere

Hvis du ikke kan undvære verden uden for festivalen, så er din smartphone absolut nødvendig, og det samme bliver de trådløse opladere. Din lejr kan med fordel gå sammen om at købe en af de gadgets, der kan oplade flere forskellige telefoner, og vi kan anbefale Pebble Smartstick & Portable Charger. 

Udover at den kan oplade din telefon uden at være forbundet til et strømstik, har den også USB-indgang. Så hvis du har købt lampen, vi tidligere anbefalede, kan den benyttes sammen med denne gadget. Den er i hvert fald smartere end de Volt-opladere, Roskilde selv sælger.

Set til: 170,- 

"Pebble Smartstick & Portable Charger" kan købes her

ANNONCE
10 billige ting der er geniale at have med på festivalen
7. Anlæg

Intet anlæg, ingen lejr. Så kort kan det siges, for en festival er ikke en festival, hvis ikke din lejr kan spille sin egen musik. 

Vi har tidligere skrevet om, hvordan du bygger dit eget anlæg. Læs artiklen her.

10 billige ting der er geniale at have med på festivalen
8. Festival-fødder

En dansk sommer er aldrig uden regn, og det er sket mere end en enkelt gang, at en festival næsten er druknet. Derfor er det vigtigt at være forberedt, og hvis du synes gummistøvler er for usexede, kan vi anbefale Festival Feet. De holder dine fødder tørre, dine sko rene, og så er de ifølge producenten selv "funky". 

Vi synes, at de er ufatteligt grimme, men vi kan sagtens se deres praktiske funktion. Specielt hvis man kun ønsker at pakke det mest nødvendige og ikke har plads til gummistøvlerne i tasken. 

Set til: ca. 100,- 

Festival Feet kan købes her

ANNONCE
10 billige ting der er geniale at have med på festivalen
9. Beskyttelse

Vi vil formulere os i korthed. Husk nu for guds skyld kondomer uanset din alder, dit køn og din holdning til ubeskyttet sex. Kønssygdomme bliver spredt på festivaler hurtigere end en randrusianer kan bunde en Mokai, og hvis det går rigtig galt, er det ikke kun en sygdom, du får med hjem.  

Her kan du læse om den famøse Roskilde-mide

ANNONCE
10 billige ting der er geniale at have med på festivalen
10. Spanden, der kan bruges til alt!

Er en spand nu også en gadget, spørger du måske dig selv om, og så kan vi informere dig om, at det er den på en festival. En spand kan bruges til at afkøle øl, man kan hente vand i den om morgen, og om aftenen kan den bruges som stol. Den kan fungere som skraldespand, som bord, og hvis man er den hardcore type, kan man ryge på den, men det kan vi ikke anbefale.

Set til: 18,95,-

Spande i alle størrelser og slags kan købes her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE