Magasinet M!

10 bizarre biler

Hvad får du, hvis du kombinerer biler, penge og folk med alt for meget tid? Det her.

10 bizarre biler
Hvor lagde jeg nu min ...
Man skal næsten være kunstner og canadier for at køre rundt i denne mærkelige konstruktion. Og det er hr. Rot N Hell da også. I begyndelsen kedede han sig bare lidt, men så tog han sig sammen og dedikerede to måneder om året i syv år på at skrue og lime alle de dimser fast, han kunne finde. Nedenunder gemmer der sig en Ford Maverick årgang 76, men i dag går den bare under navnet Space Art Junk Car. Indvendigt ser den i øvrigt ud på samme måde.
ANNONCE
10 bizarre biler
Den blå djævel
Alpine er storproducent af ICE (In Car Entertainment) til biler. Og for at vise lidt af deres udvalg, har firmaet fyldt så meget lir i denne stakkels Honda Civic, at undervognen sikkert rører gulvet. Prisen for vidunderet ligger på omkring 1,5 million kroner, men så bliver du også nødt til at flytte ind i den, for den kan nok ikke holde ret mange steder uden at få langfingret besøg.
ANNONCE
10 bizarre biler
Hello kitty!
Her er lige et godt tip: Hvis du har alt for mange penge, en fed bil og evnerne til at give den en ordentlig overhaling, så lad være med at vælge et tema fra tegnefilmen Hello Kitty. Det var der desværre ingen, der fik fortalt den thailænder, der står bag dennne bil, for selv om der både er saksedøre og masser af højttalere, bliver det bare aldrig cool at have et kæmpestort, lyserødt kattehoved som rat.
ANNONCE
10 bizarre biler
Legetøjsbil
Hvis du bliver ramt af denne bil, er det ikke sikkert, at du slår dig ret meget. Til gengæld skal lægerne nok bruge det meste af eftermiddagen på at fjerne badeænder, gummibogstaver og plastikfigurer fra alle dine kropsåbninger. Under den fine pynt gemmer der sig tilsyneladende en Mazda, men farven tør vi ikke gætte på.
ANNONCE
10 bizarre biler
Havelåge på fire hjul
I dag bruger de fleste folk glasfiber til at forme og pimpe deres biler. Men hvad nu hvis man ikke har kulfiber, men til gengæld er specialist i at lave guldbelagte havelåger, som det kroatiske firma Vrbanus? Jamen, så beklæder du da bare din bil i smukt støbejern. Ejeren af firmaet var i øvrigt så tilfreds resultatet, at han har udsat et helt tog for samme behandling.
ANNONCE
10 bizarre biler
Fra det ydre rum
Jo, Alien er en fed film, og uhyret er meget skræmmende. Men at forme det i ler og glasfiber og sætte det på fronten af sin bil er måske lige i overkanten. I Danmark havde bæstet nok ikke klaret den hele vejen igennem synshallen, men i Rusland - hvor bilen er fra - gælder der måske nogle andre regler.
ANNONCE
10 bizarre biler
En ordentlig riskoger
Nogle folk kan bare ikke få det vildt nok. Og her tænker vi ikke kun på de seks hjul eller den store turbine, der fylder det meste af bagenden på denne bil. Midt på forruden har designerne nemlig valgt at sætte en kæmpe gevækst, der blokerer for det meste af udsynet. Ikke at det gør så meget. I kabinen har man nemlig også valgt at placere en stor fladskærm umiddelbart foran rattet, så hvis du ser den på gaden, må du hellere komme væk, for den bline chauffør aner formenligt ikke, om han er i Danmark eller Malaysia.
ANNONCE
10 bizarre biler
En rigtig gamer-bil
Suzuki har fyldt denne SX4 med så meget ekstraudstyr, at det efterhånden er mere værd endselve bilen. Og med ekstraudstyr taler vi her om Xbox-gadgets. Når man åbner bagklappen, kommer der en stor skærm til syne, så du kan spille løs med vennerne under åben himmel. Hvis du ikke er friluftsmenneske, sidder der en projektor under loftet, der blæser dine spil ind på undersiden af motorhjelmen, som altså skal være åben, når du vil spille. Der er nok ikke så mange piger, der falder for den slags ting, men drengene vil helt sikkert synes, at det er fedt. 

 
ANNONCE
10 bizarre biler
Ukrainsk træbil
Vasyl Lazarenko er tømrer i Ukraine - og meget glad for træ og biler. Derfor har han kombineret sine to interesser og bygget denne Ford om til ... et eller andet. Venstre side af bilen er med tag, mens den højre er uden. Det kan godt være, at det giver mening i Ukraine, men vi har altså lidt svært ved at se logikken.
ANNONCE
10 bizarre biler
HVAD SIGER DU?
"Hey! Hvor skal vi nu stille barnevognen?!" Der er nogle opgaver, der nok lige skal aftales med fruen derhjemme, inden man går i gang med at bygge familie-containeren om. Det er lidt svært at gennemskue, om det er et diskotek eller en hjemmebiograf med tilhørende PS2, denne fyr har forsøgt at bygge bag i sin bil, men at han ikke skal lade den overnatte på Nørrebro, er der nok ikke megen tvivl om.
ANNONCE
Del

Seneste nyt