Magasinet M!

10 celebre solbadere

De er kendte. Lækre. Og så kan de godt lide at tage sol. Herlig kombination

10 celebre solbadere

Maggie Grace

Maggie Grace

Hvis du har set serien "Lost" husker du med garanti Maggie Grace. Og hvis du på nogen måde minder om os, holdt du op med at se serien, da hun døde. Øhh... til jer, der ikke har set serien og havde planer om det - undskyld.

 

Tara Reid

 

Tara Reid

Den amerikanske skuespillerinder, der nok mest er kendt for sit nipple-slip på den røde løber, medvirkede faktisk også i den geniale Coen-film The Big Lebowski. Og som man kan se, er det faktisk en ganske opsigtsvækkende rolle.

ANNONCE

 

Hayden Panettiere

 

Hayden Panettiere

Heroes-skuespilleren viser, hvorfor den superhelte-serien ville være meget, meget bedre, hvis hun konsekvent løb rundt i bikini.

 

Uma Thurman

 

Uma Thurman

Normalt er det endog meget svært at blive opstemt af scener, som John Travolta medvirker i, men det er så sandelig ikke tilfældet her.

ANNONCE

 

Keri Russell

 

Keri Russell

Efter at have set dette klip, kan man næsten tilgive Keri Russell, at hun medvirkede i den fesne serie Felicity. Men kun næsten.

 

Alicia Silverstone

 

Alicia Silverstone

Det kan godt være, hun spillede en stjernepsykopat i filmen The Crush. Men af stjernepsykopater at være, er hun da ganske god mod øjnene.

ANNONCE

 

Pamela Anderson

 

Pamela Anderson

For at være helt ærlige, ved vi faktisk ikke, hvilken film denne scene stammer fra. Men instruktøren burde da have vundet et eller andet for denne scene...

 

Debbie Dunning

 

Debbie Dunning

Hvis man har set Ti Tommelfingre, burde man vide, hvem Debbie Dunning er. Men selv hvis du ikke ved, hvem hun er, kan du jo stadig nyde synet af hende.

ANNONCE

 

Kelli Garner

 

Kelli Garner

Margo fra den faktisk ganske geniale film Lars and the Real Girl gør sig godt i en bikini...

 

Megan Fox

 

Megan Fox

Behøver hun egentlig en introduktion? Nej vel, så vi vil nøjes med lige at konstatere, at Megan Fox faktisk er single...

Del

Seneste nyt