Magasinet M!

10 effektive tricks til at holde længere i soveværelset

Optimer din rekordtid under dynerne!

Udholdenhed i soveværelset er tit en ting, der figurerer i tankerne hos mænd - holdte jeg nu længe nok? Kom jeg for tidligt? Fik hun nok nydelse ud af det?

Tankestrømmen kan være uendelig, og kan på sigt og i flere tilfælde spænde ben for oplevelsen på forhånd. Meget foregår i hjernen, og det kan påvirke kroppen til det negative og måske skabe en selvopfyldende profeti.

Men der findes et par nemme teknikker, som måske kan hjælpe dig med at finde ro i situationen og sørge for, at du præsterer dit bedste under dynerne.

Og så er de helt gratis!

Tjek dem ud herunder:

ANNONCE
10 tricks til bedre udholdenhed i soveværelset
  • Praktiser dyb vejrtrækning: Fokusér på langsom og dyb vejrtrækning for at hjælpe med at kontrollere din ophidselse og reducere angst. Prøv at trække vejret ind gennem næsen i et par sekunder og ud gennem munden for at holde dig rolig.

  • Brug "stop-start" teknikken: Når du mærker, at du nærmer dig klimaks, stoppen dine bevægelser og tag en pause. Begynd igen, når du føler dig lidt mere kontrolleret. Dette kan hjælpe med at forsinke ejakulationen.

  • Prøv "squeeze" teknikken: Når du føler, at du er ved at ejakulere, kan du klemme forsigtigt omkring bunden af din penis i et par sekunder. Dette kan hjælpe med at forlænge samfundet.

  • Fokuser på forspil: Øg mængden af tid, du bruger på forspil. Dette kan mindske presset på dig og hjælpe med at gøre oplevelsen mere tilfredsstillende for begge parter, selvom du måske ikke er i stand til at holde længere under selve samlejet.

  • Brug mentale distraktioner: Prøv at tænke på noget andet under sex for at mindske ophidselsen. Dette kan være en teknik til at forsinke ejakulationen, men det kræver balance, så du ikke mister forbindelsen til din partner.

  • Skift positioner: Skift mellem forskellige sexstillinger for at ændre rytmen og stimuleringen. Nogle positioner kan være mindre stimulerende og hjælpe dig med at holde længere.

  • Øv Kegel-øvelser: Styrk dine bækkenbundsmuskler ved at udføre Kegel-øvelser. Disse muskler er ansvarlige for kontrol under sex og kan hjælpe med at forbedre din udholdenhed.

  • Gør brug af mindfulness: Praktiser mindfulness for at være til stede i øjeblikket og reducere angst. Dette kan hjælpe med at forbedre din evne til at kontrollere din ophidselse.

  • Brug langsomme bevægelser: Hvis du føler, at du er tæt på at ejakulere, kan du sænke tempoet og gøre bevægelserne mere kontrollerede. Dette kan hjælpe med at forsinke klimaks.

  • Fokuser på din partners fornøjelse: Skift fokus fra din egen præstation til at sikre, at din partner nyder sig. Når du lægger vægt på at give glæde, kan du mindske din egen præstationsangst og holde længere.

ANNONCE
Del

Seneste nyt