Magasinet M!

10 fede sommerjakker til 2015

Det er endelig blevet tid til at smide vinterjakken og trække i en lettere og smartere sommerjakke. Tjek nogle af disse fede jakker, der er på markedet lige nu.

10 fede sommerjakker til 2015
ASOS Leather Biker Jacket

Læderjakken er igen i år et stort hit, og der er et utal af rigtig fede modeller på markedet. Vil du have en fed jakke, der holder hele sæsonen, - og de næste med - er en klassisk bikerjakke som denne et godt bud. Den giver dig et råt look, der står stærkt med et par chelsea boots. 

Pris: 1250 kr.

Køb den her: ASOS Leather Biker Jacket

ANNONCE
10 fede sommerjakker til 2015
The Cuckoos Nest Hooded Anorak

Anorakken er vendt tilbage, og den er et fedt valg, hvis du vil have en sporty og pæn jakke, der samtidig skiller sig ud fra mængden. Denne model har fede røde detajler, og så er den tilmed vandtæt, hvilket ikke er ligegyldigt i det danske sommervejr. 

Pris: 600 kr.

Køb den her: The Cuckoos Nest Hooded Anorak

ANNONCE
10 fede sommerjakker til 2015
Lee Denim Jacket Regular Fit Rider Stonewash

Denim er nøgleordet i forår-/sommermoden 2015, og du kan sagtens bruge denim på både over- og underdel på samme tid. En cowboy-jakke er derfor et must-have. Den kan kombineres med både støvler og sneakers. Lee er den ældste producent af Denim-tøj i verden, så hvis du skal have en rigtig klassisk cowboyjakke, kan du ligeså godt gå med godfatheren.

Pris: 950 kr.

Køb den her: Lee Denim Jacket Regular Fit Rider Stonewash

ANNONCE
10 fede sommerjakker til 2015
Rains Long Jacket - Green

Festivalssæsonen er på trapperne og generelt er forårssæsonen også lig med regn. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at have en fed regnjakke, så du kan se fly ud, selvom vejret er dårligt. Mærket Rains har specialiseret sig i regnjakker og har formået at skabe nogle virkelig fede og klassiske regnjakker. Et rigtigt godt køb, hvis du vil have en fed regnjakke, der også holder mange år.

Pris: 890 kr.

Køb den her: Rains Long Jacket

ANNONCE
10 fede sommerjakker til 2015
ASOS Duster Coat In Lightweight

Denne jakke fra ASOS er et fedt valg, når du skal have en pæn, men også casual jakke til sommeren. Den går rigtig godt til en skjorte, hvor du også kan trække en trøje udover for et mere casual look. Jakken er også meget velegnet til en bytur.

Pris: 650 kr.

Køb den her: ASOS Duster Coat In Lightweight

ANNONCE
10 fede sommerjakker til 2015
Alpha Industries MA1 Bomber Jacket Slim Fit

Bomberjakken er endnu en genganger, og den kommer man ikke udenom, når man snakker om fede sommerjakker. Den har et upoleret look, der velegnet til slidte jeans med huller og et par sneakers. Denne model fra Alpha industries sidder rigtig godt og har en fed rød detalje på ærmet.

Pris: 1100 kr.

Køb den her: Alpha Industries MA1 Bomber Jacket Slim Fit

ANNONCE
10 fede sommerjakker til 2015
Nike Performance VAPOR - light blue

Nikes windbreakere har et sporty design, samtidig med at de er slidstærke og modstandsdygtige over for stærk vind. Windbreakeren er essentiel til de sene, kølige sommeraftene. Jakken har de klassiske linjer på brystet, der er kendetegnende for Nikes jakker.

Pris: 950 kr.

Køb den her: Nike Performance VAPOR - light blue

ANNONCE
10 fede sommerjakker til 2015
Selected Homme - Navy Blazer

Blazeren er endnu et must-have til den varme årstid. Den passer perfekt til sommeraftener, havefester og de konfirmationer, vi ved, er i vente. Den kan både bruges til formelle og uformelle arangementer, hvor du kan bruge både pæne bukser eller jeans til. 

Pris: 800 kr.

Køb den her: Selected Homme  - Navy Blazer 

ANNONCE
10 fede sommerjakker til 2015
Freaky Nation Gentle Giant - Black

Et andet bud på en læderjakke er denne sorte model fra Freaky Nation. Med dens minimalistiske design får den et enkelt look, der får din stil til at se rå og maskulin ud. Læderjakker fås i mange farver og former, og modellen fra Freaky Nation er det sikre bud på en fed læderjakke, du kan bruge mange sæsoner frem.

Pris: 1600 kr.

Køb den her: Freaky Nation Gentle Giant - black

ANNONCE
10 fede sommerjakker til 2015
Adidas Originals Island Lightweight Jacket

Adidas Originals er kendt for at være eksperimenterende og legende i deres designs. Det kan også ses på denne farverige jakke fra brandet. Sommerens mode tillader langt flere farver end den, vi kommer fra, - også med hensyn til jakker - så det gør ikke noget at fyre op for en frisk og sporty jakke som denne.

Pris: 750 kr.

Køb den her: Adidas Originals Island Lightweight Jacket

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE