Magasinet M!

10 Frække Rødhætter

Brunetter og blondiner er dejlige. Men nogle gange får de LIDT for meget opmærksomhed. Så værsgo' - 10 lækre rødhætter til jer...

10 Frække Rødhætter
Christina Hendricks
Vi er helt og aldeles mundlamme. Og det sker ellers meget sjældent her på redaktionen, hvor vi efterhånden har set vores del af lækre tøser med enorme fortrin, men denne rødhårede babe har formået at tage pusten fra os. Christina Hendricks er kendt fra serien Mad Men. Så nu er vi allesammen på vej ud for at investere i alle sæsoner at den åbentlyst geniale serie.
ANNONCE
10 Frække Rødhætter
Christy Hemme
Smækre Christy Hemme er noget så uortodokst som wrestler. Det alene gør hende fortjent til en plads på denne liste. Skulle du være så heldig at gafle Christy som kæreste, er det slut med at kæmpe om fjernbetjeningen. For du vil tabe - hver gang.
10 Frække Rødhætter
Nikki Cox
Selvom navnet kunne hentyde det, er Nikki Cox IKKE pornostjerne. Desværre. Hun er primært kendt fra tv-serien Unhappily Ever After - en pivringe tv-serie, der kun er værd at se pga af nydelige Nikki. 
ANNONCE
10 Frække Rødhætter
Kate Mara
The Shooter med Mark Wahlberg er en ganske udemærket film. Ikke mindst takket være Kate Mara, der spiller hans lækre kæreste. Du har sidst oplevet Kate i Iron Man 2, hvor hun prøver at virke overbevisende som U.S. Marshall - uden held. Men hvad gør det, når man nu bare kan nøjes med at se godt ud?
ANNONCE
10 Frække Rødhætter
Isla Fisher
Den første gang vi stiftede bekendtskab med lækre Isla Fisher var i komedien Wedding Crashers, hvor hun spiller Vince Vaugns sindssyge og sexglade kæreste, Gloria Cleary. Desværre er den lækre rødhætte afsat, da Borat aka Brüno aka Sascha Boran Cohen er rendt med hende.
10 Frække Rødhætter
Amanda Righetti
Hvis du har tv3 følger du garanteret med i den ret geniale serie The Mentalist, som ruller over skærmen hver mandag aften. Og hvis du ser The Mentalist kender du også denne rødhårede babe, der gør serien endnu mere seværdig.
 
ANNONCE
10 Frække Rødhætter
Evan Rachel Wood
Evan Rachel Wood er bedst kendt for sine roller i The Wrestler (2008) og vampyr-serien True Blood, hvor hun spiller den smukke, men sindssyge vampyr Sophie-Anne LeClerq. Måske det er den rolle, der gjorde at særlingen Marilyn Manson faldt for hende.
10 Frække Rødhætter
Anne Lindfjeld
Den 29-årige tatoverede babe og tidligere MTV-vært har trods sin unge alder allerede oplevet mere end de fleste rock n' roll-stjerner. Hun har tidligere arbejdet i en sexbutik, været gift med glampunk-guitarist Acey Slade fra Trashlight Vision og Murderdolls og optrådt nøgen ved flere lejligheder. Dygtig pige.
ANNONCE
10 Frække Rødhætter
Lindsay Lohan
Den tidligere barnestjerne Lindsay Lohan har et så turbulent liv, at selv Britney Spears og Paris Hilton fremstår som de artigste helgener. For nylig blev den bi-seksuelle skuespillerinde idømt fængsefor at bryde en betinget dom fra 2007, hvor hun blev sigtet for promillekørsel og narkobesiddelse. Men lækker, det er hun sgu.
ANNONCE
10 Frække Rødhætter
Kat Von D
Da M!s udsendte reporter mødte Kat Von D i foråret 2010 var det en smilende, slank og superlækker Kat, der tog i mod på hotellet i Oslo. Væk var alle de overflødige kilo og tilbage var en hot Kat med en overdådig rød manke. Derfor skal hun også med på vores liste. 
Del

Seneste nyt

ANNONCE