Magasinet M!

10 genveje der øger din chance for at give hende orgasme

Det handler ikke bare om sex-akten, når du skal få hende til at opnå klimaks. I hvert fald ikke, hvis du spørger alverdens orgasme-eksperter.10 genveje der øger din chance for at give hende orgasme

Læs hende

Hvis du følger alle Men's Fitness' råd, kan du få hende i det, Kerner kalder "90-sekunders vinduet", som er den periode, hvor hun er milimeter fra at komme. Nøglen er dog - for dig - at opdage det i tide. Mange kvinder behøver en form for indadvendt fokus for at nå den sidste vej til orgasmen, hvor du nødvendigvis ikke vil høre stønne- eller skrigelyde.

"Hendes øjne vil lukke, du vil mærke muskelspændinger i hendes krop, og du kan måske føle hendes bækkenbund stramme til," siger Kerner. På dette tidspunkt er hun der næsten, og den bedste måde at nå over målstregen på er at putte en form for pres imod hendes klitoris. Så fortsæt med at gøre det, du har gang i, men giv hendes klitoris noget modstand. Herefter er det bare op til hende om at gøre det færdigt - og så er det ellers bare i gang med runde 2 (for du ved jo godt, at kvinder kan få flere orgasmer med kort mellemrum).

ANNONCE
10 genveje der øger din chance for at give hende orgasme

Multitask

Da Barry Komisaruk, adfærdsneurolog ved Rutgers University og forfatter af The Science of Orgasm, kortlagde kvinders hjerner i et studie, fandt han ud af, at stimulering af klitoris, vagina, livmoderen og brystvorterne alt sammen aktiverede forskellige dele af hjernen. Men hvorfor bør du være opmærksom på det? Jo, ved at sende både din penis og dine to hænder på arbejde og ramme alle førnævnte steder på én gang, vil fornøjelses-centret i hendes hjerte lyse op, som var det nytårsaften.

"Kvinder har fortalt, at de kan få orgasme via disse forskellige dele af kroppen - enkeltvist - men når du kombinerer dem, vil der være så mange flere nerveceller, der responderer," siger Komisaruk. "Det betyder, at orgasmen vil blive meget stærkere og bedre."

ANNONCE
10 genveje der øger din chance for at give hende orgasme

Rotér med tungen

Når du endelig går ned på hende, anbefaler Britton denne hemmelige, men enkelte metode: Drej 90 grader, og slik stadigvæk op og ned, men hvor din tunge så går på tværs af klitoris.

"I et studie, jeg står bag, fik 50 procent af kvinderne orgasme hurtigere, ligesom orgasmerne tilmed var mere intense i den position," siger hun.

ANNONCE
10 genveje der øger din chance for at give hende orgasme

Du behøver ikke at skynde dig derned

"Mange mænd er ofte hurtige til at liste deres tunge ned til vagina under forspillet," siger Ian Kerner. "Men direkte stimulering af klitoris under sexen føles ikke altid godt for hende."

Så brug i stedet mindst fem minutter på at kysse og kærtegne resten af hendes krop, før du går derned. Og siden studier viser, at mange kvinder hævder, at oralsex er den bedste måde for dem at få orgasme på, foreslår Kerner også, at du overvejer at droppe oralsexen som værende en udelukkende opvarmnings-fase.

ANNONCE
10 genveje der øger din chance for at give hende orgasme

Brug glidecreme

Vi ved nu, at vi skal gå langsomt til værks - med masser af forspil. Med hvad er den egentlig game plan? Britton plejer at sige til sine klienter, at de skal se det som en trin-for-trin-proces: Hænder, mund, penis, men med en vigtig hovedingrediens for at få det til at gå op i en højere enhed.

"En god, glat, langtidsholdbar glidecreme er så vigtigt," siger hun. "Hvis din finger er tør, og hun ikke er helt opstemt, hvilket hun højst sandsynligt ikke vil være på det her tidspunkt, kan det være smertefuldt for hende - og ét ubekvemt fejltrin er alt, der skal til, for at hun afbryder sexen."

ANNONCE
10 genveje der øger din chance for at give hende orgasme

Giv hendes krop komplimenter

Når I endelig er i gang, tænker du sikkert oftest en kombination af "Yes, det sker virkeligt" og "Godt gået, bro! Hun er fandeme lækker", mens kvindens tanker nok vil være et sted midt imellem "Åh nej! Ser min røv stor ud?" og "Jeg håber ikke, at han opdager, at (indsæt selv usikkerhed her)".

Der er masser af studier, der viser, at selv de mindste problemer, en kvinde kan have med sin krop, kan påvirke hendes evne til at nyde sexen, blive opstemt og få orgasme. Derfor er det virkelig vigtigt - især når I har sex - at få hende til at føle sig attraktiv og afslappet. Du synes, hun er lækker, ikke? Så fortæl det til hende. Og gerne mere end nødvendigt.

ANNONCE
10 genveje der øger din chance for at give hende orgasme

Bliv ved med at kysse hende

Nu du ved, at det tager meget længere tid at varme en kvindes krop op end din egen, skal du også vide, at en kvindes orgasme mest af alt handler om at opretholde hendes ophidselse. En af de nemmeste måder at gøre det på er, ifølge Dr. Patti Britton, der er klinisk sexolog og medstifter af SexCoachU.com, gentagende at vende tilbage til første base: Kyssene. Det vil hjælpe hende til at føle sig mere knyttet til dig, alt imens hendes ophidselse bygges mere og mere op.

"Husk at kysse hende, og gør det til en del af hele den seksuelle akt - ikke bare forspillet," siger Britton.

"Det lyder så kedeligt, men det at kysse er vigtigt for hende. Det sender et bioelektrisk chok gennem hendes krop, men det er noget, som de fleste folk ofte glemmer."

ANNONCE
10 genveje der øger din chance for at give hende orgasme

Der findes intet mere tilfredsstillende end at se din dame vride sig i sengen og se hende stønne orgasmen ud. Men hvor de fleste mænd tror, at samleje - altså din piks kunnen - er den primære grund til at få kvinder til at skrige af glæde, handler det for kvinden om så meget mere. Mere præcist sagt er der en masse psykologiske faktorer på spil, når det handler om kvinder og deres evne til at få orgasme.

Magasinet Men's Fitness har i samarbejde med nogle af verdens førende orgasme-eksperter samlet 10 genveje til, hvordan du øger dine chancer for at for fuldt hus, når du ruller dig i lagnerne med din dame.

ANNONCE
10 genveje der øger din chance for at give hende orgasme

Send hende en forspils-SMS

Forskere mener, at følelsesbåren intimitet spiller en mærkbar rolle i kvindens seksuelle reaktions-cyklus. Det betyder, at du bør tænke i andre baner, når det kommer til forspillet. For at booste jeres bånd og for at give hende dén følelse af, at I hører sammen, som kvinder virkelig behøver for at opnå klimaks, foreslår eksperter faktisk, at simple SMS-beskeder før det store event er vejen frem. Det behøver blot at være en "Hej skat, jeg kan slet ikke vente til i aften"-besked og så en opfølger i løbet af dagen.

ANNONCE
10 genveje der øger din chance for at give hende orgasme

Drop quickien

Hvis du er frustreret over noget, kan et godt, hurtigt knald hjælpe dig ned på jorden igen. I hvert fald ved os mænd. Men hvor stress ikke hæmmer mænds ophidselse, er det lidt mere kompliceret, når det kommer til kvinder. Sagt med andre ord: En quickie øger ikke dine chancer for at få hende til at komme.

"Hvis der er fem roommates i det andet rum, eller hvis hun har 10 emails, hun SKAL svare på, bliver det svært at få hende til at komme," siger sexekspert Ian Kerner, der har skrevet bogen She Comes First: The Thinking Man's Guide to Pleasuring a Woman, til Men's Fitness.

"For at en kvinde kan blive virkelig ophidset, behøver hun at deaktivere de dele af hjernen, der hænger sammen med udefrakommende stress og angst," fortsætter han.

Derfor: Gør en dyd ud af, at hun befinder sig i et afslappet miljø, og husk at fyre langsomt op under ilden. De fleste kvinder behøver 15-20 minutters seksuel ophidselse for at opnå klimaks sammen med en partner. Så vær tålmodig!

ANNONCE
Del

Seneste nyt