Magasinet M!

10 grunde til at flytte hjem igen

10 grunde til at flytte hjem igen

1. Du bliver rig
Tænk på de penge, du kommer til at bruge på mad, el og husleje. Tænk så på, at du kan bruge ALLE pengene på dig selv, hvis du bliver boende hos mor og far - og er det ikke nok, kan du altid bede om lommepenge.

2. Mors mad
Din mor kender alle dine livretter, og hun laver dem til dig, uden at du behøver at spørge. Der er bedre end havregryn og langt billigere end Just-Eat.

3. Fyldt køleskab
Dine forældre sørger altid for at købe godt ind, så du aldrig skal åbne køleskabsdøren blot for at finde en muggen leverpostej dér, hvor der burde have stået en halv flødeskumslagkage.

4. Aldrig mere opvask
Lad mor klare tallerkenerne med to uger gammel lasagne - hun er trods alt eksperten.

5. Altid plads til fest
Når du sidder på dit kollegieværelse sammen med syv venner og en flaske Bacardi omkring et bord beregnet til to, vil du ønske, du havde holdt festen i dine forældres stue - med din fars barskab inden for behagelig afstand.

6. Du har styr på alt
Du har brugt hele din opvækst på at indrette dit værelse til perfektion. Du ved præcis, hvor alt fra dine gamle PlayStation-spil til din gokkesok befinder sig. Hvorfor ændre på denne geniale orden?

7. Gratis transport
Du får aldrig brug for at cykle i modvind, når du kan køre gratis i dine forældres bil, der oven i købet har varme og stereoanlæg.

8. Din mor lader dig være
Ingen kan give dig dårlig samvittighed som din mor, men hvis du bliver boende hos hende resten af livet, vil hun være dig evigt taknemmelig, også selvom hun brokker sig over dit rod engang imellem.

9. Fred og ro til dine tømmermænd
Naboen ved siden af har sex på lydstyrke maks. Naboen ovenpå har hørt Scooter uafbrudt i fem timer. Så er det bedre at bo hos dine forældre, hvor naboens hækkeklipper er det eneste, der larmer søndag eftermiddag.

10. Rengøring er ikke dit problem
Dine mor rydder op i bunken med vasketøj og nullermænd, når den bliver for høj. Dine rengøringspligter begrænser sig til at fjerne diverse madrester og kropsvæsker fra dit tastatur i ny og næ.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE