Magasinet M!

10 gysere du skal se i 2019

Klar på et helt nyt år med gys?

Vi nærmer os afslutningen på 2018, så nu er tiden kommet til at kigge på, hvad vi kan glæde os til i 2019!

En god gyser er ofte som at finde en nål i en høstak - ikke desto mindre bliver de spyttet ud på samlebånd hvert eneste år. 

Vi har forsøgt at finde de bedste bud på en solid gyser i 2019, som du kan sætte kryds i kalenderen efter.

Se med herunder:

ANNONCE
10 gysere du skal se i 2019

Escape Room

Escape Rooms er ret så populære for tiden, og nu vil en ny film udforske mulighederne i at fortælle det som en klaustrofobisk fortælling på det store lærred. Vi så en version i 2017, som var til at lukke op og skide i, så vi håber, at et nyt take på konceptet kan bringe den paniske fornemmelse frem, når seks fremmede er fanget i et rum og kæmper for overlevelse!

Premiere: 4. januar 2019

ANNONCE

Happy Death Day 2U

Valentinsdagsgyseren tog alligevel røven på os tilbage i 2017 med en opfindsom version af 'Groundhog Day', hvor hovedpersonen døde igen og igen den samme dag (det har de selvfølgelig tyvstjålet fra Supernatural!). Og nu er efterfølgeren landet, hvor hovedpersonen drager endnu flere mennesker ind i hendes døds-loop - det kunne godt gå hen og blive en interessant omgang!

Premiere: 14. februar 2019

ANNONCE

Us

Jordan Peeles social-kritiske horror, Get Out, var en fandens til original sag i 2017, og nu er han klar med en efterfølger, som indtil videre blot er beskrevet som værende i samme genre. Kan han leve op til hypen?

Premiere: 14. marts 2019

10 gysere du skal se i 2019

Pet semetary

En remake af den famøse 89'er-gyser af samme navn, som er baseret på den populære Stephen King-roman. Filmen handler om en familie, som flytter i et nyt hus, som ligger tæt på en dyrekirkegård - da familiens kat desværre bliver kørt over, vælger sønnen i familien at begrave den på kirkegården. Det viser sig dog, at der sker nogle mystiske ting, når man begraver noget på kirkegården og inden længe finder familien ud af, at visse ting bør forblive døde!

Premiere: 18. april 2019

ANNONCE

The Curse of La Llorona

Karakteren Anna Garcia, en mor og socialrådigiver, begynder at finde mystiske sammenhænge mellem nogle af sine sager, hvor børn er blevet udsat for vold. Hvad der i første omgang virker til at være vold inden for familien, begynder så småt at åbne op for et mystisk væsen kaldet La Llorona - en ondsindet kvindeskikkelse fra en anden dimension. Pludselig bliver Garcia offer for La Lloronas forbandelse og hun må gøre alt for at beskytte sig selv og sine to børn.

Premiere: 2. maj 2019

ANNONCE

The Grudge

I 00'erne blev vi hurtigt mættet af uhyggelige, asiatiske zombie-lignende spøgelser, men nu er vi vist klar til at vende tilbage til universet. Denne gang i en remake, hvor vi får en ny version af den klassiske historie med et hjemsøgt hus. Vi må håbe, at der kommer nye boller på suppen, så vi ikke bare får en ligegyldig remake, som ikke passer til tidsalderen. 

Premiere: 20. juni 2019

ANNONCE
10 gysere du skal se i 2019

Annabelle 3

Jeg blev ret så skuffet over begge to spin-offs med den ellers fucking uhyggelige dukke, men der er stadigvæk noget over en horror-dukke - vi giver hende sgu en sidste chance!

Premiere: 4. juli 2019

10 gysere du skal se i 2019

Child's Play

Chucky er tilbage! Denne gang ikke i en bizar spin-off eller sequel, men derimod i en reboot, hvor ikke blot historien men også dukken har fået en makeover!

Premiere: 18. juli 2019

ANNONCE
10 gysere du skal se i 2019

It: Chapter Two

Efterfølgeren til den populære remake i 2017 har taget sin form, og fokuserer på 27 år efter den første historie. Alle børnene er blevet voksne og er nødsaget til at vende tilbage til deres hjemby for at stoppe Pennywise, som igen er vendt tilbage til overfladen! 

Premiere: 5. september 2019

ANNONCE
10 gysere du skal se i 2019

Are You Afraid of the Dark?

Hvis du husker den famøse gyser-serie af samme navn i 90'erne, så er denne film en fortolkning af konceptet, hvor børnene sad omkring lejrbålet og fortalte gyserhistorier. Indtil videre er plottet ukendt, men mon ikke vi får en solid omgang gys blandet med 90'er-nostalgi?

Premiere: 10. oktober 2019

ANNONCE
Del

Seneste nyt