M!

10 højeksplosive Netflix-film til dig, som hader chickflicks på Valentinsdag

Til dig, der er træt af røde roser og romantiske chickflicks!

Valentinsdag har ramt kalenderen, og hører du til dem, der krummer tæer ved tanken om hjerteformede chokolader og blødsødne film, så fortvivl ikke. Der er mange måder, du kan slippe for denne dag på! Vi har sammen med Netflix fundet 10 actionspækkede film, der med garanti kan holde romantikken på afstand!

Captain America: Civil War

Medlemmerne af Avengers står over for en intern konflikt. Captain America kæmper for at holde sine superheltevenner uafhængige, mens hans ven Ironman støtter op om regeringens nye lov, der skal registrere alle mennesker med overnaturlige kræfter. 

Taken 3

Bryan Mills anklages for mord og skal bruge sine finpudsede færdigheder til at holde sig i live, beskytte sin familie og bevise sin uskyld. 

The Italian Job

Kuppet var planlagt ned til den mindste detalje, og alt forløb perfekt. Charlie Crooker gjorde sit livs kup, men han blev forrådt – og nu vil han have hævn. 

The Other Guys

Allen og Terry passer deres kedelige kontorjob som politibetjente i New York, indtil de pludselig får den helt store chance for at udføre rigtigt politiarbejde.  

Transporter 3

Frank Martin får til opgave at køre en meget speciel last fra Marseille til Odessa ved Sortehavet – uden at stille nogen spørgsmål. 

The Brothers Grimsby

Sascha Baron Cohen og Mark Strong spiller et umage brødrepar, som kastes ud i en international spionmission, som for alvor byder på alt fra liderlige elefanter, overvægtige forførere, forgiftede løgposer og rigeligt med eksplosioner!

Boyka: Undisputed IV

Denne gang er Boyka på fri fod og forsøger at komme ind i den legitime MMA-branche - dog bliver hans planer spoleret, da han ved et uheld dræber sin modstander i ringen under en optaktskamp. Dødsfaldet efterlader en kone i et andet land, som nu sidder med en gæld til en modbydelig mafia-boss - Boyka ransager sin sjæl og beslutter sig for at sætte sin nyerhvervede frihed på spil for at rejse tilbage i underverdenen og få forløsning for sine handlinger.

Kong: Skull Island

King Kong i den størrelse, han altid har fortjent at være! Smæk på skillingen, store slagsmål mellem gorillaer og reptilmonstre og ikke mindst en fed verden af special effects!

Looper

Sci-fi-brag af The Last Jedi-instruktøren, Rian Johnson, som har lavet en fantastisk fortælling om konsekvenserne af tidsrejse - eksekveret af et par skarpe gutter, Joseph Gordon-Levitt og Bruce Willis!

Shooter

Mark Wahlbergs film som elitesoldaten Bob Lee Swagger fortjener et årligt gensyn på kalenderfronten - så hvorfor ikke gøre det på Valentinsdag?

Del