Magasinet M!

10 ikoniske spillefilm, hvor sexscenerne var ægte

Når man går all-in på realismen!

Sexscener på film er ofte en fiktiv affære, hvor man i virkelighedens optagelser ofte er så langt fra sex, romantik og fræk stemning, som man kan være.

Men af og til er der instruktører og skuespillere, som går det ekstra skridt for at få realismen helt med.

Vi har fundet 10 film, hvor der i en eller flere scener er udført ægte seksuelle akter - og ikke bare skuespil-skuespil!

Tjek dem ud herunder:

ANNONCE
10 film, hvor sexscenerne var ægte
  • Nymphomaniac (2013) – I Lars von Triers provokerende værk er der flere eksplicitte scener, hvor skuespillerne udfører reelle seksuelle handlinger. En bemærkelsesværdig scene viser karakteren Joe, spillet af Charlotte Gainsbourg, der har sex med forskellige mænd, hvilket illustrerer hendes seksuelle udforskning og de forskellige faser af hendes liv. I filmens anden del inkluderer scenerne seksuel dominans og sado-masochisme, der intensiverer den følelsesmæssige dybde og konflikterne i hendes liv.

  • Blue Is the Warmest Color (2013) – Denne film indeholder flere detaljerede sexscener mellem hovedpersonerne Adèle og Emma. Den mest bemærkelsesværdige scene involverer intim kontakt og oral sex, hvor kameraet fanger de subtile nuancer af intimitet og forbindelse mellem dem. Scenen er langvarig og intens, hvilket giver seeren en følelse af at være en del af deres private øjeblikke. Denne autentiske fremstilling understreger filmens tematik om kærlighed og opdagelse.

  • The Brown Bunny (2003) – Vincent Gallo's kontroversielle film inkluderer en scene, der viser Gallo's karakter, Bud, i et eksplicit seksuelt møde med Chloë Sevigny. Scenen, som omfatter oral sex, blev optaget med det formål at skabe en stærk og ofte foruroligende følelse af intimitet, som er sjælden i mainstream film. Gallo ønskede at skildre den sande natur af det, han kalder "kærlighed", hvilket førte til stor debat om filmens grænser.

  • 9 Songs (2004) – Denne film består af en række scener, der skildrer et par, der har sex i forskellige miljøer. Scenerne inkluderer både vaginal og oral sex og fanger både den fysiske tiltrækning og den følelsesmæssige forbindelse mellem karaktererne. De grafiske scener står i kontrast til filmens musikalske elementer, der ofte inkluderer liveoptrædener, hvilket giver en unik blanding af visuel og auditiv oplevelse.

  • Caligula (1979) – Denne film, der handler om den romerske kejser Caligula, er notorisk for sine eksplicitte sexscener, som ikke var simulerede. En af de mest kendte scener viser orgier med både mandlige og kvindelige deltagere, der involverer både vaginal og anal sex. Scenerne blev filmede med det formål at vise den dekadente livsstil og overgreb, der prægede Caligulas regeringstid, og de skabte enorm kontrovers ved udgivelsen.

  • Love (2015) – I Gaspar Noé's film er sexscenerne meget grafiske og involverer reelle seksuelle handlinger mellem karaktererne Murphy og Electra. Scenerne inkluderer vaginal sex, anal sex og oral sex, som er designet til at være så realistiske som muligt. Denne tilgang tjener til at forstærke filmens tematik om kærlighed, besættelse og de emotionelle konsekvenser af seksuelle forhold.

  • Intimacy (2001) – I denne film viser Mark Rylance og Kerry Fox deres karakterer, der mødes for seksuelle møder uden den følelsesmæssige forpligtelse af et traditionelt forhold. Scenerne inkluderer vaginal sex og explicit dialog om seksuelle præferencer og oplevelser. Denne ægte tilgang til sexscenerne illustrerer de komplekse emotioner og det intime bånd, der kan opstå, selv når relationen er baseret på fysisk kontakt snarere end kærlighed.

  • Antichrist (2009) – Lars von Triers film indeholder grafiske sexscener, hvor Charlotte Gainsbourg og Willem Dafoe udfører ægte seksuelle handlinger, herunder vaginal og anal sex. Scenerne er både skræmmende og sårbare, og de er designet til at understrege de psykologiske traumer, som karaktererne gennemgår. Filmen skaber en atmosfære af ubehag, hvilket gør sexscenerne endnu mere intense.

  • Desire (2017) – I denne franske film er sexscenerne ægte og inkluderer både vaginal sex og en grafisk skildring af intimitet mellem hovedpersonerne. Filmens fokus er på de følelsesmæssige aspekter af deres forhold, og sexscenerne fungerer som et værktøj til at udforske dybere temaer som begær og intimitet.

  • A Dangerous Method (2011) – Selvom ikke alle scener er ægte, inkluderer filmen intime øjeblikke mellem karaktererne, hvor Michael Fassbender og Keira Knightley udfører faktiske seksuelle handlinger for at vise den psykologiske dynamik mellem dem. Scenerne er designet til at illustrere den komplekse forbindelse mellem sex og psykologisk analyse, og hvordan deres interaktioner påvirker deres liv.

ANNONCE
Del

Seneste nyt