Magasinet M!

10 klamme verdensrekorder

Det er bedre ikke at have en verdensrekord i noget som helst end at have en i de her 10 ting...

Mælk ud af øjet

Navn: Ilker Yilmaz

Land: Tyrkiet

Året for rekorden: 2004

Om rekorden: Han er sikkert ligeglad med, om han kan bruge sit mærkelige talent til noget som helst andet end i et cirkus eller til en mislykket julefrokost.

For 11 år siden sugede Ilker Yilmaz mælk ind gennem næsen og sprøjtede det i en 279,5 centimeter lang stråle ud gennem sit ene øje og over i en kop kaffe. Det blev altså til en verdensrekord, inden for sin slags.

ANNONCE

Øjnene ud af hovedet

Navn: Kim Goodman

Land: USA

Året for rekorden: 2007

Om rekorden: Kig godt efter (haha!). Denne amerikanske kvinde har verdensrekorden i at poppe sine øjne længst ud af øjenhulerne. 12 millimeter kan hun få dem ud. Mon hun kan se om hjørner eller ind i fremtiden?

ANNONCE

Fanget under jorden

Navn(e): Carlos Mamani (?og 32 chilenere)

Land(e): Bolivia (?og Chile)

Året for rekorden: 2010

Om rekorden: Det var en noget ufrivillig og uhyggelig verdensrekord 32 chilenske og én boliviansk minearbejder ved navn Carlos Mamani var en del af for fem år siden.

De var nemlig fanget 688 meter under jordens overflade i hele 69 dage, da en kobberguldminen ved chilenske Copiapó styrtede sammen over dem. Den 13. oktober 2010 blev den sidste minearbejder reddet fri.

ANNONCE

Kæmpesvulst i livmoderen

Navn: Oscar Lopez

Land: Argentina

Året for rekorden: 2010

Om rekorden: Chefkirurg Oscar Lopez var på et hospitale ved Buenos Aires med til at fjerne en 24 kilo tung svulst fra en 54-årig unavngiven, argentinsk kvinde. Svulsten, der menes at være den største nogensinde set og opereret, tog mere end fire timer at fjerne fra kvindens krop.

ANNONCE

Kakerlakæderen

Navn: Ken Edwards

Land: England

Året for rekorden: 2001

Om rekorden: Egentlig var Ken Edwards fra Derbyshire rottefanger på deltid, men han havde åbenbart også andre talenter, han ville dele med resten af verden.

I det store, engelske TV-show The Big Breakfast fik morgenmad en ny betydning, da Edwards på  satte verdensrekord ved at æde 36 kakerlakker på bare ét minut. Vammelt - velkomme!

ANNONCE

Den overpiercede kvinde

Navn: Elaine Davidson

Land: Brasilien

Året for rekorden: 2006

Om rekorden: Vi mænd synes jo, det ser så lækkert ud, når kvinderne udsmykker kroppen med diverse juveler. Men måske tager den tidligere brasilianske restaurantejer Elaine Davidson udsmykningen en anelse for vidt.

I 1997 fik hun fik hun sin første piercing, og i dag har hun 4225 fordelt rundt omkring på kroppen - dog flest i ansigtet - og det giver hende .

ANNONCE

Tungeste tungeløft

Navn: Thomas Blackthorne

Land: England

Året for rekorden: 2008

Om rekorden: Vægtløftning er normalt noget, der foregår med armene og i visse tilfælde benene. Men for britiske Balckthorne er vægtløftning tilsyneladende ikke normalt. Han bruger i hvert fald sin solide tunge til at løfte vægte med.

Faktisk er han så stærk, at han har . 12,5 kilo kan han klare med den slimede sag. Da han satte rekorden, løftede han med en krog gennem tungen en vægt, som sad fast til en reb.

ANNONCE

Kvinden med megabøvsen

Navn: Elisa Cagnoni

Land: Italien

Året for rekorden: 2009

Om rekorden: Det er sjældent charmerende at bøvse og da slet ikke, hvis brølet kommer fra en kvindelig kæft. Alligevel valgte Elisa Cagnoni at bøvse med mavens fulde kraft, da hun for seks år siden satte kvindelig verdensrekord med et brag på 107 decibel. Det skal dog siges til italienerens forsvar, at hun satte rekorden ved en ølfestival i hjemlandet. Så er det okay.

ANNONCE

Længste lort

Navn: Michelle Hines

Land: USA

Året for rekorden: 1995

Om rekorden: Der er bare et eller andet med lort. Dels lugter det, og dels ser det jo forfærdeligt klamt ud som det ligger der i kummen og laver spor. Lort bliver heller ikke bedre af at være en del af et rekordforsøg, og da slet ikke med en kvinde som afsender.

Som universitetsstuderende fra Michigan lagde unge Hines for 20 år siden den formentlig længste lort nogensinde, da den slap endetarmen efter 792 centimeter. Selv påstod hun, at hun var på en særlig fiberrigkost op til rekordforsøget, og at det derfor lykkedes hende at gøre det. Flere sår dog tvivl om rekordens ægthed, og den er da heller aldrig blev registreret i Guinness' Rekordbog.

ANNONCE

Lugtet til flest antal fødder

Navn: Madeline Albrecht

Land: USA

Året for rekorden: Ukendt

Om rekorden: Fødder skal helst bare blive i en strømpe og i en sko, hvor lugten af dem ikke forpester omverdenen. Men i visse tilfælde er man nødt til at trække dem ud af sokken for at lugte til dem. Det ved Madeline Albrecht alt om.

I en periode over 15 år sniffede hun til mere end 5600 fødder, hvilket er verdensrekord inden for fodsnifning. Årsagen, til de bizarre snifferier, er, at hun var ansat af et laboratorium i Cincinatti, som testede fodprodukter for virksomheden Dr. Scholl's.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce