Magasinet M!

10 måder, en iPhone kan gøre dit liv bedre på

Kan en iPhone gøre dit liv bedre? Vi siger ja!


01. Sidder du og skriver en sms? Eller sidder du i i virkeligheden og tager sniger-billeder af en piges kavalergang? Who knows! Thank you, iPhone!

02. Du er på bar med gutterne. I hygger jer. Men der mangler noget. Terninger! Med den gratis Mejer-app behøver du aldrig mere nøjes med gammeldags terninger, der flyver rundt over det hele, og gamle slidte bægre der højst sandsynligt udgør en smittefare. Download app'en og drukaftenen er sikret.

03. Du er i et fremmed land. Du kan ikke finde vej til den nærmeste McDonald's. Du taler desværre ikke de indfødtes sprog. Grib din iPhone. Gå ind på translate.google.com og skriv: Hvor fanden har I en fucking McDonalds i det her lorteland? Tryk 'Translate'. Stik din iPhone i fjæset på den nærmeste forbipasserende. Problem solved.

04. Du er på besøg hos familien i det mørkeste jylland. Som du ligger og keder dig, alene i gæstekøjen, tænker du: "Gid jeg havde noget 'wank-material'. Frygt ej! Grib din iPhone og download Redtube app'en. Du skal aldrig misse muligheden for at tage en spiller igen.

05. Du ligger under den lækreste pige, du nogensinde har scoret! Men vil drengene tro på dig imorgen? Det vil de, når de ser videoen, du har optaget med en strategisk placeret iPhone.

06. Du venter på bussen. Du keder dig. Du griber din iPhone. Downloader 1 ud af flere millioner forskellige spil. Du keder dig ikke mere. Plants vs. Zombies FOREVER!!!!!

07. Hende den lækre fra klassen tænder dig... meget. Hun har dog en kæreste. Med din iPhone behøver du blot vente på en 'Push' besked fra Facebook app'en om at "Katrine ikke længere er i et forhold". Så trykker du selvfølgelig 'Like'.

08. Du scorer en MILF. Men hendes lille unge cockblocker dig. Distrahér ungen med diverse børnevenlige spil, mens du rykker hans mor rundt.

09. Du er taget i byen i ikke-vante omgivelser. Du bliver stiv. Du vil hjem, men ak! Du kender ikke nummeret til taxa i området. Download TaxaNU-app'en som automatisk kan finde det nærmeste taxa-selskab og ringe på det direkte nummer, istedet for nummeret til centralen. Dette gør, at du får din taxa endnu hurtigere.

10. Af en eller anden årsag, er det ikke lykkes dig at få fat i den satans taxa. Og nu bliver du omringet af tre lede fyre, der er 'pissed' over, at du gramsede på den enes kæreste på diskoteket. Nu kan ingen smart-app redde dig. Men det kan de ca. 150g din iPhone vejer. Med et velplaceret kast rammer du din skaldede bøddel lige mellem øjnene, og løber alt hvad du kan væk fra det kommende gerningssted. Thank you iPhone.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce