Magasinet M!

10 mærkelige ting singler har gjort for sex

Singlelivets op- og nedture!

Valentinsdag er overstået, men hvis du er single, så er du nok røvligeglad.

Og så skal der måske lidt mere drastiske metoder til for at finde kærligheden. Hvor langt er vi egentlig villige til at gå for at finde kærligheden, hvis vi ikke allerede har fundet den?

Datingappen happn har lavet en liste over de mest mærkelige ting, som danske singler har gjort for kærlighedens skyld. Listen er lavet på baggrund af en undersøgelse blandt 840 danske happn-brugere og blev gennemført i februar 2019. Undersøgelsen viser, at vi er villige til at gå ret langt for kærligheden.

Undersøgelsen viser, at 12 % af danske singler ville overveje at søge til tv-programmer som Bachelor eller Love Island for at finde kærligheden.

25 % er villige til at rejse til udlandet for at finde kærligheden, mens 65 % ville vise på sociale medier, at de er singler. 

75 % af de adspurgte flirter med fremmede offentligt, fx når de er i byen, mens 68 % ville lade venner arrangere blind date.

Der er  ikke så mange af de helt modige singler. Kun 4 % ville sætte en kontaktannonce i avisen i jagten på en partner. Det er måske også lige gammeldags nok. 

Happn har lavet en liste over de vildeste ting, singler har gjort for at fange deres flirts opmærksomhed.

  • ”Jeg sendte blomster til mig selv og lod som om, de var fra en hemmelig beundrer for at gøre fyren, jeg datede, jaloux.”
  • ”Jeg gemte mig på min nye kærestes værelse og klædte mig helt af for at overraske hende. Kort tid efter blev døren åbnet, men det var ikke min kæreste. Det var hendes mor, der var kommet ind på værelset uden at vide, at jeg ville stå der og tage imod hende”
  • ”Fyren, jeg datede, sagde, at han godt kunne lide lyshårede piger, så jeg tilbragte mange timer i en frisørstol for at afblege mit ellers kulsorte hår. Det endte med, at jeg hadede min nye stil – det var virkelig ikke det værd.”
  • ”Jeg fik hendes navn tatoveret ... på min rumpe.”
  • ”Jeg tissede et hjerte i sneen uden for hendes vindue.”
  • ”Han gav udtryk for, at han var usikker på mig, så for at forsikre ham om, at alt var, som det skulle være, gav jeg ham alle mine passwords.”
  • ”Jeg gik med hende i kirke til en gudstjeneste, selvom jeg er ateist.” 
  • ”Jeg backpackede i Asien for et par år siden og afbrød rejsen en måned tidligere end planlagt for at tage hjem og overraske ham.”
  • ”Jeg ringede til hende 27 gange på en nat – vi har ikke haft kontakt siden.” 
  • ”Jeg fik at vide, at min crush elsker katte, så jeg gav ham en kat på vores femte date. Selvom jeg er allergisk ...”
ANNONCE
10 mærkelige ting singler har gjort for sex
Del

Seneste nyt