Magasinet M!

10 Møgdyre og underlige Ebay-køb

Har du lidt skejser, der kilder i lommen? Vi har fundet 10 skøre ting til salg på nettet

10 Møgdyre og underlige Ebay-køb
Hånd af bronze

Jackie Chan´s hånd

Pris: 85.000 dollars

Det er jo ikke hans rigtige hånd, men hvis det var, kunne vi da i det mindste forstå prisen. I stedet kan du få en bronze-afstøbning af skuespillerens hånd, og den er så detaljeret, at fingeraftrykkene endda er synlige. Så kan du jo tage den med i byen en aften, og få den til at uddele øretæver, hvis en stodder spiller op til dans.

ANNONCE
10 Møgdyre og underlige Ebay-køb
Oppustede fodboldspillere

Ballon-skulptur

Pris: 100.000 dollars

Var det noget med dit helt eget kunststykke? Jeps, det her er kunst. Et mandskab på 45 mennesker med gode lunger har pustet 40.000 balloner op og sat dem sammen til to fodboldspillere, en fodbold og et mål.

For de 100.000 bananer kan du få speciallavet et lignende kunststykke, og det er egentlig kun fantasien, der sætter grænser - og pladsen i din baghave, selvfølgelig.

ANNONCE
10 Møgdyre og underlige Ebay-køb
På beløbet, tak!

En kvittering på 18.871,93 dollars

Pris: 18.871,93 dollars

Kvitteringen kommer fra Hercules Fancy Grocery i New York, og beløbet er slet ikke tilfældigt. Det er nemlig den samlede pris for alle varerne i butikken. Så tænker du nok: "Får jeg så også alle varerne?" Nej, det gør du ikke. Kun kvitteringen og den gennemsigtige kasse.

ANNONCE
10 Møgdyre og underlige Ebay-køb
101 Dalmatinere - og frække nummer 102

Et dalmatiner-kostume i latex

Pris: 1.850 dollars

Firmaet House of Harlot har specialiseret sig i at lave kostumer, og du kan få syet det, præcis som du vil. Men gå da efter dalmatiner-kostumet. Så er du totalt klar til alle de kinky lege, din herskerinde smider efter dig.

ANNONCE
10 Møgdyre og underlige Ebay-køb
Internet-puden

Google Chrome-pude

Pris: 1.000 dollars

Så kan du spørge dig selv, om du overhovedet har lyst til at smide hvad der svarer til 1.000 dollars for en pude, der er broderet som symbolet for googles browser. Det er der forhåbentlig ingen, der har.

Puden måler iøvrigt 15". Nej, vi vil ikke engang prøve at lyde begejstrede for produktet.

ANNONCE
10 Møgdyre og underlige Ebay-køb
Spade til spader

Guitar af ét enkelt stykke træ

Pris: 100.000 dollars

Man kan godt mistænke ejeren for at have prissat sin kreation, så den aldrig bliver solgt. Men den sidste idiot er sikkert ikke født endnu, så der kommer måske en spade, der er villig til at smide 100.000 dollars for spaden.

ANNONCE
10 Møgdyre og underlige Ebay-køb
Bling til køteren

Hundekjole med Swarovski krystaller

Pris: 6.000 dollars

Du må simpelthen ikke give hunden tøj på, og du burde komme i fængsel for at iføre den en kjole med Swarovski krystaller. Men folk gør det alligevel. Her er der en kjole med ikke mindre end 4.000 af de dyre krystaller, og de er sgu sat på med håndkraft. Du skal derfor regne med, at der går 2-3 måneder fra du bestiller kjolen til den bliver leveret. Der er altså børn, der sulter i Afrika.

ANNONCE
10 Møgdyre og underlige Ebay-køb
Latterlig høj pris

Skyskraber-model

Pris: 100.000 dollars

Man kan jo få en rigtig lejlighed til de penge. Og modsat denne 1,2 meter høje skyskraber-model, kan du rent faktisk bruge lejligheden til noget. Så kan det godt være, at det tog 1.600 timer at bygge modellen, men det kunne ejermanden vel bare have ladet være med. Hvis du alligevel er interessert i at købe den, skal du lige være klar over, at det koster 10.000 dollars at få den sendt til et land udenfor USA. Ouch...

ANNONCE
10 Møgdyre og underlige Ebay-køb
Rød sko med luderhæle

En meget stor rød sko

Pris: 24.000 dollars

"Næh skat, du ser slet ikke slutty ud i dine røde sko."

Selvom skoen ikke er beregnet til at blive brugt på fødderne, så er det altså stadig en sko. En meget stor sko. Den er faktisk 1,8 meter høj og udført i stål, der er malet rødt. Hvis man lige fjernede tre nuller fra prisen, kunne vi overveje at købe skoen, men det sker nok ikke.

ANNONCE
10 Møgdyre og underlige Ebay-køb
Harry Potters stav

En tryllestav

Pris: 45.000 dollars

Den skulle være god nok. Det ER en tryllestav. Sælgeren påstår, at din styrke bliver tidoblet, så snart du får staven i hånden, men den er beregnet til erfarne troldmænd - som Harry Potter for eksempel. Det forklarer prismærket. Der er desuden sat en krystal i enden på tryllestaven, mens selve formen er lavet til at ligge godt i hånden. Jamen, den køber vi da bare.

ANNONCE
Del

Seneste nyt