Magasinet M!

10 nye film du skal streame på Netflix

Netflix opdaterer hele tiden deres arkiv med nye film. Vi har fundet 10 af de nyeste, som i den grad er et kig værd.

10 nye film du skal streame på Netflix

Juno (2007)

Genre: Komediedrama

Instruktør: Jason Reitman

Med: Ellen Page, Michael Cera, Jennifer Garner med flere

Om: Den er allerede blevet en kultklassiker i komediekredse. Juno er den finurlige fortælling om pigen Juno, der ved et uheld bliver gravid med gymnasiets kiksede dreng og må træffe det sværeste valg nogensinde: Vil hun beholde barnet eller ej? Juno er klart en af instruktør Jason Reitmans stærkeste film til dato med et fantastisk persongalleri, en sørgmodig, skæv, men mest af alt sjov historie tilsat et overlegent indie-soundtrack.

ANNONCE

Soylent Green (1973)

Genre: Science Fiction

Instruktør: Richard Fleischer

Med: Charlton Heston, Edward G. Robinson, Leigh Taylor-Young med flere

Om: I 2022 lider verden under overbefolkning, forurening og hungersnød, alt imens en politimand efterforsker mordet på en direktør, hvis firma producerer et kunstigt fødemiddel ved navn Soylent Green. Som efterforskningen skrider frem, finder han ud af, at firmaet måske ikke har helt ren mel i posen. Soylent Green er en nervepirrende dystopisk sci-fi-thriller, der hører med til klassikerne inden for genren, og som på en eller anden måde synes mere aktuel end nogensinde, på trods af at den har mere end 40 år på bagen.

ANNONCE

Casting JonBenet

Genre: Dokumentar

Instruktør: Kitty Green

Med: Hannah Cagwin, Aeona Cruz, Liv Bagley med flere

Om: JonBenet Ramsey var en lille skønheds-prinsesse, der i start-90'erne dystede i diverse skønhedskonkurrencer. Hun var bare seks år, da hun blev myrdet. En sag, der i dag stadig ikke er løst, men som denne nye dokumentar nu forsøger at komme til bunds i. Lokale skuespillere genopfører sagen i JonBenets hjemby og giver hver især deres bud på, hvad der skete med den lille pige.

ANNONCE

Sand Castle (2017)

Genre: Krigsdrama

Instruktør: Fernando Coimbra

Med: Henry Cavill, Nicholas Hoult, Logan Marshall-Green med flere

Om: Netflix spytter den ene film ud efter den anden for tiden, som de selv har produceret, og denne gang tager de fat i Irak-krigen. I Sand Castle bliver en gruppe soldater sendt ud på en farlig mission under evakueringen af Irak i 2003, hvor de skal beskytte en lille landsby.

ANNONCE

Tramps (2016)

Genre: Romantisk komedie

Instruktør: Adam Leon

Med: Callum Turner, Grace Van Patten, Michal Vondel med flere

Om: En taskeombytning forløber ikke helt som planlagt, og de to unge mennesker, Danny og Ellie, tvinges til at tilbringe en nat sammen, hvor de forelsker sig. Romantiske komedier er ellers ikke noget, vi beskæftiger os specielt meget med her på redaktionen, men Tramps har høstet store roser fra de amerikanske anmeldere, så den burde været et kig værd.

ANNONCE

Felon (2008)

Genre: Fængselsfilm

Instruktør: Ric Roman Waugh

Med: Stephen Dorff, Marisol Nichols, Vincent Miller med flere

Om: Hvis du er til fængselsgenren, har du måske også allerede set Ric Roman Waughs hårdtslående Felon fra 2008. Men et gensyn skader jo aldrig, vel? Fortællingen er helt klassisk, da Felon handler om en mand, som bliver dømt for mordet på en indbrudstyv og herefter må forsøge at indfinde sig inden for fængselsmurens barske og voldelige rammer.

ANNONCE

Southpaw (2015)

Genre: Sports-drama

Instruktør: Antoine Fuqua

Med: Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams, Oona Laurence med flere

Om: Antoine Fuqua, der tidligere har stået bag de hammerfede film, Training Day og Shooter, lavede forrige år dette hårdtslående boksedrama, hvor Jake Gyllenhaal har den altoverskyggende hovedrolle som bokseren Billy Hope, der går i ringen en sidste gang for at kæmpe for sin kone (McAdams), der er død i en tragisk skudepisode.

Du kan knap nok kende Gyllenhaal, der i forhold til sin rolle i Nightcrawler året forinde tog syv kilo på i ren muskelmasse for at spille den fiktive bokser. Filmen indeholder nogle af de mest autentiske boksescener i en film til dato, og så kan vi godt se igennem fingre med, at historien er temmelig søgt og forudsigelig.  

ANNONCE

The Conjuring 2 (2016)

Genre: Gyser

Instruktør: James Wan

Stemmer: Patrick Wilson, Vera Farmiga, Franka Potente med flere

Om: Den unge gysermester James Wan - manden bag den første Saw og de to første Insidious-film - lavede sidste år opfølgeren til sin megasucces fra 2013, The Conjuring.

Spøgelsesjæger-parret Ed og Lorraine Warren tager denne gang til det nordlige London for at hjælpe en enlig mor af med en ondskabsfuld ånd, der huserer i huset. Filmen er løst baseret på Enfield Poltergeist-sagen, som fandt sted mellem 1977 og 1979 og inddrager også elementer fra Warren-parrets mest berømte og dokumenterede sag, The Amityville Horror. Normalt er vi ikke specielt glade for sequels, men The Conjuring 2 er noget så sjældent som en 2'er, der er bedre end den første film.

 

ANNONCE

Win it All (2017)

Genre: Komedie

Instruktør: Joe Swanberg

Med: Jake Johnson, Rony Shemon, Morgan Ng med flere

Om: Ludomanen Eddie taber 50.000 dollars, der ikke er hans egne, og må herefter kæmpe for at genopbygge sit liv og vinde pengene tilbage. En ting, der på ingen måde er let. Win it All er igen en af Netflix' egne produktioner, hvilket for det meste er garanti for top-underholdning og -kvalitet. Og ifølge anmelderne er det også tilfældet her.

ANNONCE

Louis C.K. 2017 (2017)

Genre: Stand-up

Instruktør: Louis C.K.

Med: Louis C.K.

Om: Louis. C.K. behøver vel ingen nærmere præsentation. Han er en af de sjoveste komikere på stand-up-markedet i øjeblikket (måske nogensinde?), og i sit nyeste Netflix-producerede show reflekterer han over alt fra religion til at give hunde narko. Alt sammen leveret på sin bizarre og morbide Louis C.K.'ske måde.

ANNONCE
Del

Seneste nyt