Magasinet M!

10 personer fortæller hvordan de overlevede mordforsøg

Gør dig klar til en omgang hårrejsende, fascinerende og uhyggelig læsning.

Hvad vil du gøre, hvis din far skød dig, mens du sov, og efterfølgende dræbte din bror, men at du af mirakuløse årsager overlevede mordforsøget? Dele din historie på Reddit, selvfølgelig. 10 personer har i hvert fald fortalt deres historier om, hvordan de overlevede flere forskellige mordforsøg inde på det sociale nyhedssite. Det har resulteret i en række uhyggelige fortællinger om alt fra førnævnte episode til knivstikkeri på en bar. Herunder følger nogle af de beds? øh? værste eksempler.


Forsøgt kvalt og voldtaget på Barbados

"En mand overfaldt mig på stranden på Barbados og forsøgte at voldtage mig. Da jeg ydede modstand, prøvede han på at kvæle og dræbe mig. Jeg gravede mine skuldre ned i sandet for at aflaste presset og for ikke at gå i sort. Det lykkedes mig at klemme mine knæ ind imellem os og skubbe hans krop væk fra min. Efterfølgende bøjede han sin ryg, hvilket gjorde, at hans ansigt kom tættere på mit. Jeg bed mig fast i ham og fik fat i hans mund og tunge og flåede flere kødstykker af. Han skreg og løb sin vej. Jeg var høj på lykke trods omstændighederne, men min kæreste, som var løbet ned for at hjælpe mig, græd i flere timer. Det mest uhyggelige skete dog først, da jeg tog på hospitalet og den følgende dag ville anmelde hændelsen til den lokale politibetjent. Politiet på Barbados giver ikke en fuck forvoldtægter og giver offeret skylden. Intet foregik via computer, og jeg var tvunget til at skrive tre kopier af hændelsen i hånden for at få det anmeldt. Min eneste trøst er, at tunger ikke vokser ud igen, og at den stodder vil huske mig for evigt."

En kæmpe nar af en far
"Da jeg lige var blevet født, forsøgte min biologiske far at dræbe mig ved kvælning. Det skete i min bedstemors køkken, og min mor slog ham i hovedet med en stegepande og stak ham med et grillspyd. Han har altid været en kæmpe lort."

ANNONCE
Istock - 10 personer fortæller hvordan de overlevede mordforsøg Istock

Lucky shot
"Da jeg var otte, skød min far mig, mens jeg sov, skød og dræbte min bror, mens han sov, og begik derefter selvmord. Jeg mistede mit syn, mit venstre øje og min lugtesans. Jeg overlevede skuddet, fordi kuglen trængte ind gennem min højre tinding og ud igennem min venstre i stedet for at trænge ind gennem mit for- eller baghoved. Kuglen gik også igennem min venstre hånd, fordi jeg hvilede mit hoved på den, mens jeg sov."
 

Et "dumt skoldrama"
"Jeg ved ikke, om det tæller, siden personen egentlig ikke specifikt forsøgte at dræbe mig. Men da jeg arbejdede på Starbucks, forsøgte en mand at dræbe sin ekskæreste ved at forårsage et gasudslip i butikken, mens der stadig var mange på arbejde. Vores skiftmanager kunne pludselig lugte gassen og fik os evakueret, hvorefter han ringede til brandvæsenet. Jeg kan huske, at jeg tænkte: "Wow, jeg kunne være død som følge af et "skoledrama"." Den episode har fået mig til at indse, at hver gang noget slemt sker for mig, skal jeg ikke overreagere til det punkt, hvor det bliver ubelejligt for andre. Som om jeg er den eneste person, der har problemer at slås med. Jeg vil ikke være den fyr."
 

10/10-oplevelse
"Jeg blev stukket ned (jeg arbejder som dørmand) på en bar. Jeg ved ikke, om det tæller. Jeg tvivler på, at manden, der gjorde det, forsøgte at dræbe mig - også selvom det meget vel kunne have lykkedes for ham. Det krævede en omgående operation for at lukke et blodkar, og kniven var meget tæt på at punktere min lunge. Min ven, der også var dørmand, blev stukket lige over sit hjerte, men hans brystben stoppede knivbladet. Det var formentlig det, der forårsagede, at knivmanden skar sine fingre op, hvilket førte til, at man fandt ham og fik ham dømt for mordforsøg sammen med en masse andre ting. Han fik i alt seks års fængsel. Så alt i alt var det ikke så slemt i sidste ende. 10/10. Klar på at blive stukket igen."

ANNONCE
Istock - 10 personer fortæller hvordan de overlevede mordforsøg Istock

Psykopat-kusinen
"Min kusine forsøgte at drukne mig for et par år siden. Vi havde ikke været på talefod i årevis; hun tævede mig konstant, da vi var børn, og hun havde saboteret mit arbejde nogle få gange, da jeg gik i gymnasiet. Jeg kæmpede aldrig imod, da hun var rablende vanvittig, og jeg derfor tænkte, at der var noget galt med hende. For ca. tre år siden datede jeg en fyr, som hun også var interesseret i (en ting, jeg ikke vidste), og det var der, dråben i bægeret flød over for hende. Hun besluttede sig for at ville dræbe mig ved at slæbe mig ned i poolen i sin baghave og holde mig under vandet, indtil jeg besvimede (hun er dobbelt så stor som mig, så det var den letteste måde for hende at gøre det på, og hun kunne bare sige, at jeg var druknet ved et uheld).

Anyway, det lykkedes for hende at holde mig under vandet, indtil jeg stoppede med at trække vejret. Derefter gik hun op fra poolen igen og sad på en sol-stol for at overvære "showet". Min ven fandt mig, og han troede helt oprigtigt, at jeg var død. Han hev mig op ad vandet og begyndte at give mig hjertemassage. Det reddede formentlig mit liv.

Hvis du undrer dig over, hvor min kusine var, mens min ven reddede mig op derfra, sad hun stadig i sin lyserøde sol-stol - smilende som var hun Norman fucking Bates.

Hun blev efterfølgende erklæret sindssyg (hvilket formentlig var rigtigt). Jeg taler ikke med den side af familien mere."


En gal chauffør

"Jeg kørte gennem Oregons landdistrikter med et par venner i vores Spring Break. På en strækning på landevejen med en bane i hver retning, kom vi til at køre bagved en kvinde, der kørte noget langsomt. Vi ramte et stykke, hvor det var tilladt at overhale, så jeg trak ud og gassede op, så jeg kunne nå forbi hende. Men hun gassede også op.

Jeg kørte en Civic med tre store mænd i bilen, så jeg kunne ikke overhale hende. OK, tænkte jeg, så lad det være sådan. Jeg satte hastigheden ned igen, så jeg kunne trække ind bag hende. Hun satte også hastigheden ned. Hun ville ikke lade mig komme ind.

Overhalingsbanen var ved at nå sit endeligt, og jeg begyndte at blive en smule nervøs. Jeg forsøgte at få øjenkontakt med hende for at indikere, at hun blev nødt til at lade mig komme ind bag hende igen. Der indså jeg, at hun stirrede på mig. Smilende. Jeg kiggede frem og fandt ud af, at en bil var på vej lige imod mig. Jeg drejede skarpt til venstre, trak ud i udkanten af den modkørende bane og undgik bilen med nød og næppe. Bilerne bag psykopaten i front havde set det hele og lod mig komme ind i mellem dem. Hun speedede op og var væk hurtigt derefter - efter hun havde forsøgt at få os slået ihjel.

I dag kører jeg kun hurtige biler, og når jeg overhaler andre, forsøger jeg at gøre det, før de opdager det."

ANNONCE
Istock - 10 personer fortæller hvordan de overlevede mordforsøg Istock

Far?
"Jeg var 16 og sov i min seng, da noget pludselig føltes forkert. Jeg vendte mig og så en person i min seng. Han havde en hættetrøje på, og min far plejede at have en lang hestehale, hvilket det så ud som om, at personen i mørket også havde.

"Far?" sagde jeg.

Personen hoppede op i sengen og stak sin hånd ned i mine trusser og ind i mig. Et langt, forfærdelig øjeblik troede jeg, at det var min far, der gjorde det ved mig. "Hold kæft, kælling," sagde han og begyndte at kvæle mig. Hårdt.

Til sidst fandt jeg ud af, at det ikke var min far, og begyndte at kæmpe imod. Min hjerne koblede omsider fra og fik mig ud af det chokstadie, jeg var i. Det lykkedes mig at give ham et knæ i skridtet, hvilket nok ikke gjorde så ondt på ham, men alligevel fik ham ud af balance.

Han slap grebet om min hals, og jeg skreg højere end nogensinde. Jeg håber aldrig, at jeg kommer til at skrige sådan igen. Han holdt pause. Usikker på, om han skulle blive og forsøge at voldtage mig endnu engang. Han besluttede sig for at stikke af ud ad mit vindue. Jeg var så vred, at jeg løb hen til vinduet og forsatte med at skrige efter ham.

Vi ringede til politiet, som tog billeder af håndaftrykkene om min hals og tog mit undertøj og en telefonbog, de troede han havde rørt ved, med som bevismateriale. Nogle timer senere var jeg så fattet, at jeg turde gå ind på mit værelse igen for at hente noget. Der opdagede jeg, at en ledning ikke var på sin plads - ledningen til min radio. Kun dele af ledningen var synlig, og stikket var skåret af af en eller anden årsag. Jeg var helt forvirret. Jeg trak ledningen ud fra hjørnet af min seng, hvor jeg så, at der var bundet en løkke for enden - stor nok til at komme ned over mit hovedet.

Dér indså jeg så, at manden, der var brudt ind, havde villet kvæle mig, men at jeg var vågnet i tide til at forhindre det.

Siden den dag har jeg aldrig sovet godt. I dag er jeg næsten 40. Jeg er altid bange for, at nogen er brudt ind i mit hus."

ANNONCE
Istock - 10 personer fortæller hvordan de overlevede mordforsøg Istock

Liam, den forfærdelige
"Da jeg var barn, boede jeg ved siden af dette søde, ældre ægtepar. Af og til kom deres børnebørn - fem drenge - på besøg. Den ældste, Liam, var på alder med mig og havde alvorlige adfærdsvanskeligheder. Alle hans yngre brødre var skrækslagne for ham, og jeg hadede ham ind til benet, men var stadig tvunget til at hænge ud med ham. Engang legede vi i et oppusteligt badebassin i min baghave. Liam, min søster og jeg var de ældste der - ingen voksne var i nærheden. Liam ville ikke stoppe med at drille sine stakkels brødre, så jeg trak bukserne af ham. Til alles store morskab. Det tog han ikke pænt. Da jeg vendte mig om, løb han op bag mig og skubbede mit hoved ned under vandet og holdt det der i ca. to minutter, mens jeg strittede imod. Jeg kunne se hans brødres ben ved siden af mig, men ingen af dem bevægede sig - så bange var de for ham.

Jeg tænkte, at det var det. Det begyndte at sortne for mig, i det jeg hørte en "SWOOOSH SWOOSH SWOOSH"-lyd, og pludselig var jeg oppe fra bassinet. Jeg lå på ryggen og hostede vand op. Min søster havde set det og havde skyndt sig tværs over badebassinet og over til os. Hun slog ham så hårdt i hovedet, at han brækkede næsen."
 

Spritkørsel er det samme som mordforsøg
"En aften var jeg på vej hjem på min cykel og holdt tilbage for rødt lys på cykelstien. BANG! En pickup truck havde ramt mig bagfra. Han havde slingret ind på cykelstien, i det han havde bremset. Heldigt for mig havde han ikke så meget fart på, hvilket gjorde, at jeg bare væltede ned fra cyklen.

Jeg begyndte at råbe ad ham gennem hans åbne vinduer, men han ignorerede mig bare. Så lænede jeg mig ind ad et af vinduerne for at få hans opmærksomhed. Han forsøgte at slå mig, men jeg trak mig tilbage. Så begyndte han at stige ud af bilen for at ville slå, men kom i sidste øjeblik på andre tanker.

Der besluttede jeg så at gå ind på fortovet for at notere hans nummerplade. Da han så, hvad jeg havde gang i, forsøgte han så at køre ind i mig. Uden held. Herefter fortsatte han overfor det røde lys.

Politiet fandt ham tæt på sit hjem, knaldede ham for spritkørsel og 'overfald med et farligt våben'. Han er lige blevet idømt syv års fængsel."

ANNONCE
Del

Seneste nyt