Magasinet M!

10 personer fortæller om de værste sexoplevelser, de nogensinde har haft

Fordi sex er svært?10 personer fortæller om de værste sexoplevelser, de nogensinde har haft
Til hendes sjælesamling

Jeg havde sex med denne her pige, som jeg havde mødt aftenen forinden. Hun fortalte efter sexen, at hun ville have min sjæl til sin sjælesamling. Nå, men jeg døsede hen, hvorefter jeg vågnede ved, at hun var klatret op på mit bryst og slog mig i hovedet med sine knytnæver og skreg, at min sjæl skulle komme over til hende. Jeg skubbede hende væk og løb ud til bilen. Jeg efterlod alt der undtagen mine nøgler.

Det viste sig, at hun for nyligt var blevet udskrevet fra psykiatrisk afdeling, og at hun havde stoppet med sin medicin, fordi hun følte, at hun havde det fint. Efterfølgende skrev hun et noget kryptisk brev til mig og takkede mig for min sjæl, og at den nu var et sikkert sted sammen med alle hendes andre sjæle. Jeg ser nogle gange tilbage på hændelsen for at blive mindet om, hvor sindssyge folk kan være.
Neonjesus69

Sådan et røvhul
Jeg havde en kæreste. Han var jomfru, da jeg startede med at date ham. Jeg tog hans mødom på bagsædet af min mor van på parkeringspladsen foran vores skole. Han var knapt trængt ind i mig, da han kom. Den værste gang var dog, da han prøvede på at tage et kondom på, som var ALT for stor til hans pik. Jeg kunne slet ikke mærke ham, men han kom alligevel.

Da vi så slog op, prøvede han på at såre mine følelser ved at sige: "I det mindste ved (indsæt ny kærestes navn), hvordan man knepper". Okay, sorry, at jeg ikke kunne komme med det samme, du trængte ind i mig.
ilikeitharder

ANNONCE
10 personer fortæller om de værste sexoplevelser, de nogensinde har haft
Den værste omgang medlidenhedssex nogensinde

Efter at have været tørlagt i to år tog jeg en dag den første og den bedste. Det var så en 180 kilo tung mand. Vi havde ingen steder at gå hen. Han havde dog parkeret sin mors Volvo et sted i skoven, så vi tog over til den. Han åbnede bagagerummet, jeg bukkede mig forover, og? INTET. Hans pik var så lille, at jeg ikke kunne mærke den. Jeg så den efterfølgende, og jeg sværger, at den havde samme størrelse som min lillefinger.

Hvad fik jeg så ud af det? Et blåt mærke mørkere end en sort nat lige over mine lår, da han havde taget mig bagfra i 15 minutter og fik mig til at støde ind kofangeren. Han nød det virkelig. Og mig? Jeg tog hjem, røg nogle cigaretter, tog et bad og reevaluerede livet.
Cananbaum

En skræmmende tatovering
Jeg havde en medarbejder på mit job, da jeg gik i college. En nat drak vi os begge godt fulde, og vi startede med at snave. Herefter inviterede hun mig over til sin lejlighed for at have sex. Så jeg stillede min øl, gik ind på mit værelse, snuppede et kondom, samlede min øl op igen og tog en slurk. Herefter begyndte jeg at overbrække min baggård, da øllen var fyldt med cigaretskodder fra aftenen før (det var den forkerte øl selvfølgelig). Hun var okay med det.

Anyway, vi startede med at have sex, og jeg ville skifte til doggy style-stillingen. Jeg havde dog glemt, at hun havde en tatovering på sin ryg. Det var et billede af hendes bedstefar. Så under hele seancen stirrede hendes døde bedstefar altså mig direkte ind i ansigtet. Den eneste måde, jeg kunne gøre det færdigt, var at vende hende om på ryggen. Det var sidste gang, vi havde sex.
Davewiz20

ANNONCE
10 personer fortæller om de værste sexoplevelser, de nogensinde har haft
Måske var du for lille?

Jeg havde sex med en pige, der var så slap, at det føltes som en affaldspose. Hun lå bare der - helt stille og uden at deltage. Jeg kunne lige så godt have åbnet mit vindue og knaldet med luften.
Mrjosh917

Det sker for alle
Jeg mødte denne her pige på en bar, og vi tog hjem til mig. Alt gik efter planen. Vi fik et par drinks mere og gik ind på soveværelset. Vi begyndte på sexen, og hun hoppede ovenpå mig og begyndte at ride mig, indtil hun kom. Herefter lagde hun sig ned ved siden af mig. Jeg tænkte, at jeg gerne ville have mere for pengene, da jeg ikke var i nærheden at komme i første omgang. Så jeg begyndte at kysse hende igen og trængte ind i hende - denne gang med mig øverst. Hun kom igen, skubbede mig væk og lagde sig til at sove. Der lå jeg så. Hård som en sten og virkelig forvirret.
primuse

ANNONCE
10 personer fortæller om de værste sexoplevelser, de nogensinde har haft
Oh nooooooo

Jeg hookede op med den her pige, som jeg havde kendt i noget tid. Vi var rigtig gode venner. Hun overfaldt mig med det samme, da vi var alene, og vi begyndte at snave. Herefter havde vi sex. Det føltes lidt, som jeg tænker, det ville føles at knalde sin søster. Hun kiggede forstyrret på mig. Herefter kom jeg, og vi sagde efterfølgende i kor: "Det var som at gøre det med et familiemedlem".

Vi faldt i søvn, prøvede igen morgenen derpå, fordi det var så uventet den forgangne nat. Jeg lod som om, jeg kom, og hun skulle pludselig hjem og fodre sin kat. Vi talte aldrig sammen igen.
Falicor 

Fortæl altid om dine sexsygdomme
Jeg skulle til at knalde med en vietnamesisk pige fra mit universitet. Jeg tænkte, at jeg ville få hende til at komme, før jeg selv kom, så jeg gik ned på hende. Her lagde jeg mærke til, at hun havde mere udflåd end normalt, og det smagte og lugtede forfærdeligt. Jeg havde ingen idé om, at hun rent faktisk havde skedebetændelse. En ting, hun først fortalte mig efterfølgende. Jeg blev sur. Rigtig sur. Jeg havde guffet hende i noget tid, mens nogle klamme bakterier tog for sig af retterne i min mund.
Broken_limb

ANNONCE
10 personer fortæller om de værste sexoplevelser, de nogensinde har haft
Tal lige om at blive gasset

Min eks havde en ikke-diagnosticeret sygdom, der gjorde, at han A: Blev ekstremt træt og faldt i søvn på alle mulige tidspunkter af døgnet og B: Fik vanvittigt meget luft i maven. Engang faldt han så i søvn oven på og inden i mig, mens han begyndte at prutte så vanvittigt, at jeg havde svært ved at trække vejret.
quillruke

En uholdbar seng
Omkring 10 år siden, hvor min kæreste var på P-piller, gik vi hårdt til den uden kondom. Vi gjorde det i en virkelig gammel seng. En seng, der åbenbart ikke kunne holde til lige så meget, som hun kunne, for i det jeg kom, knækkede et af sengebenene. Sengen var rimelig høj, så da det ene hjørne faldt til jorden, faldt jeg af hende og rullede ned på gulvet - mens orgasmen stadig var i gang. Hun begyndte at grine, mens jeg sprøjtede sæden ud på gulvet og udover mig selv.

Som om det ikke var nok, løb hendes hund over til mig og ville have lidt af min hvide kropsvæske. Så jeg lå altså der midt på gulvet dækket i mit eget sperm, min kæreste var flad af grin, mens hendes hund prøvede at slikke glasuren af kagen (læs: mig).
flylighter

ANNONCE
10 personer fortæller om de værste sexoplevelser, de nogensinde har haft

Note to self: Sex fungerer ikke altid godt, når du er fuld. Det kan flere af disse personer skrive under på, der på Reddit har delt deres værste sexoplevelser nogensinde. Selvom noget af det, du skal til at læse, er tåkrummende pinligt, er det virkelig også god underholdning. Så næste gang du har en uheldig aften i lagnerne, så tænk bare på, at det sker for enhver. 

Scroll nedad for at få gang i lattermusklerne.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE