Magasinet M!

10 ret mandlige ting du skal gøre inden du bliver 30

Er du ikke stukket af fra strisserne og har fået tæv af en stripper endnu? Kom dog i gang!

Sige "Vent med at skyde, til I kan se det hvide i deres øjne"

Helst i en rigtig krig. Alternativt i en paintball-kamp. Men så skal du også sigte efter klunkerne

Lære at åbne en øl flaske med noget, der ikke bare er en éngangs-lighter

"Skaaat? Gider du ikke lige række mig karkluden? Jeg kan sgu ikke lige finde vores oplukker, og min bajer er vist ved at blive lunken"

ANNONCE

Slå noget af led - og sætte det på plads igen

Det gør ondt som ind i helvede, og der ER en risiko for, at du river kranspulsåren over i samme ombæring, men til gengæld slipper du for at fortælle alle vennerne, at din højre arm dingler dødt fra skulderen fordi du ikke lige kunne holde dig fra byfestens hoppeborg

ANNONCE

Køre fra panserne

Af en eller anden grund er der bare noget sært tilfredsstillende ved at forsøge at sætte politiet af ved hjælp af fart, snilde og dødsforagt. Også selv om den efterfølgende bøde for at køre uden lys på cyklen nu bliver 5000 kroner, en nat i detentionen og en skideballe i byretten dyrere.

ANNONCE

Prøve en trekant

Det er lidt som at spille lotto. Hvis du bare smider nok penge efter det, skal det sgu nok ske på et eller andet tidspunkt.

Give en omgang til hele baren

Hvorefter du bliver hyldet som en konge. Hvorefter du opdager, at nogen har stjålet din jakke med dit Dankort. Hvorefter ingen rigtigt synes, du er en konge længere.

ANNONCE

Få en kønssygdom

Bare tænk på den dag, hvor du kan sidde med dine beundrende børnebørn på skødet og fortælle om den sommer i 2014, hvor du pissede blod, ikke kunne mærke noget fra klunkerne og hele vejen bagud, og alligevel nægtede at tage tidligt hjem fra Lloret de Mar. Det er vores generations krigshistorier!

ANNONCE

Provokere en rocker

"Din mor er så fed, at hun skulle oprette TO Facebook-profiler for at få plads til sit profilbillede! Haha! Nå, ikke? Jamen, så lad os tage den udenfor, tykke."

Score en pige fra alle kontinenterne

Sydpolen (og jo, det ER et kontinent) bliver en udfordring. Men på den anden side trænger de vel også til lidt af det fremmede

ANNONCE

Få et par på hovedet af en stripper

At blive lidt for liderlig under en lapdance er lidt som at fodre løverne i zoologisk have. Én forkert bevægelse med hånden, og du må tørre røv med dine fødder resten af livet...

Se flere lister her

ANNONCE
Del

Seneste nyt