Magasinet M!

10 røvgode råd om kvinder - her er læsernes bedste tips

Hvad sker der, når M! beder læserne om at øse ud af deres bedste råd om kvinder? Så få du det tætteste, du kommer på en sand mandebibel. Amen!

Artiklen blev bragt i M! magasinet nr. 209, april 2015

Det er dæleme ikke altid en nem verden at leve i. Kvinder, penge, påklædning og sex kan få enhver mand til at ligge søvnløs om natten og hive halvdelen af manken af i ren frustration.

Men heldigvis findes der en masse mennesker, der har fuldstændig styr på en eller flere af de ting. Jer!

Vi har bedt jer dele ud af jeres guldkorn, så I kan hjælpe alle de andre læsere med at blive klogere på kvinder. Her er 10 geniale råd - fra alle jer til alle jer.

1. De vil have modspil, så giv dem det. Lad være med at være for desperat for at please. Tag chancer og svar hende igen. Så skal du bare se løjer.2. Prøv ikke at forstå kvinder. Kvinder forstår kvinder, og de hader hinanden.3. De tester dig! Ikke fordi de er onde, men fordi det ligger i deres natur at finde den bedste partner til at føre slægten videre. Så vi mænd skal sige: "Jeg mener" og "Jeg vil have" og for guds skyld stå ved det!! Ellers mister kvinderne først respekten.
ANNONCE
iStock - 10 røvgode råd om kvinder - her er læsernes bedste tips iStock
4. Få dem til at føle sig specielle og sørg for at være venner med dem alle. Især din kærestes veninder! For kvinder snakker, og de snakker meget.

5. Hvad med bare at være dig selv? Det lyder lamt, men sådan er det jo. Alle har forventninger til, hvem og hvad du skal være og gøre, så hvorfor ikke bare vende ryggen til dem og gøre det, du selv vil. Kvinder ved, hvad de vil have, men at leve op til deres forventninger er en kamp, man umuligt kan vinde. Hvis man derfor er noget, de slet ikke havde regnet med - sig selv - vil det med garanti slå benene væk under dem. Et smil på læben og en venlig og positiv indstilling slår heller ikke fejl.

6. Lyt til, hvad de siger - og stil et ordenligt spørgsmål. Så taler de videre, og du kan spise imens.

ANNONCE
iStock - 10 røvgode råd om kvinder - her er læsernes bedste tips iStock
7. De kan være meget forskellige, så lær hende at kende, inden du bruger den sædvanlige tilgangsvinkel.

8. Smil og vink, drenge. Smil og vink.

9. Man skal altid fortolke på de ord, kvinder lukker ud. Det er ikke nok bare at høre, hvad de siger. Man skal høre, hvad de mener!

10. Hold dig fra dem.

ANNONCE
Del

Seneste nyt