Magasinet M!

10 røvgode råd - om sex

Hvad sker der, når M! beder læserne om at øse ud af deres bedste råd om sex? Så får du det tætteste, du kommer på en sand sexbibel. Amen!Artiklen er bragt i M! magasinet nr. 209, april 2015

Det er dæleme ikke altid en nem verden at leve i. Kvinder, penge, påklædning og sex kan få enhver mand til at ligge søvnløs om natten og hive halvdelen af manken af i ren frustration. Men heldigvis findes der en masse mennesker, der har fuldstændig styr på en eller flere af de ting. Jer! Her har vi bedt jer dele ud af jeres guldkorn, I har om sex, så I kan hjælpe alle de andre læsere, der måske ikke lige ved, hvordan man skal bære sig ad, når først de har hevet hende den lækre fra baren med hjem i høet. Eller bare, hvis sexlivet i parforholdet er gået i stå.

1. Hvis du er en blid mand i hverdagen, så skal hun rives rundt i sengen! Er du den meget dominerende mand i hverdagen, så vis hende din følsomhed og dine menneskelige egenskaber og kompetencer i sengen.2. Brug mange stillinger: Det er rart for begge parter, og du får en pause mellem stillingerne, så du holder længere.
ANNONCE
10 røvgode råd - om sex
3. Prøv at suge/sutte klitoris i stedet for kun at slikke. Kvinderne elsker det.4. Hvis du kan mærke, at du er ved at komme, men synes, at det lidt for tidligt, skal du trykke lige bag ved pungen, så stopper det udløsningen. Dermed er der større mulighed for at få pigen til at komme!5. Kvinder vil det ligeså meget som mænd. De vil bare ikke stemples som billige. Kan du score uden at få dem til at fremstå billige, så har du opskriften til succes!6. Hvis du stræber efter at blive god i sengen, så har jeg et godt tip. Det er ikke størrelsen, men gørelsen. Den sætning er korrekt, men tænk nærmere over, hvordan et lesbisk par tilfredsstiller hinanden. Det vigtigste i sengen er forspil. Det kan ALDRIG vare for længe! Hvis du vil blive såkaldt 'god i sengen', så lær at blive god til forspil og tænk på kvindens behov frem for din egne. Dette vil i sidste ende resultere i, at hun vil have sex meget oftere, og hun vil også få lyst til at forkæle dig.7. Masser af vinkler, hastigheder og dybder.8. Giv hende opmærksomhed, det elsker hun. Men det er mindst lige så vigtigt for hende at du nyder det, som det er at hun selv gør det.
ANNONCE
10 røvgode råd - om sex
9. Tag det roligt. Stress og nerver dræber fornøjelsen i løbet af ingen tid. Tag det som en oplevelse. Hvad enten den er god eller dårlig, kan du tage ved lære af det. Det er jo ikke sådan, at verden går under, hvis hun ikke kommer ni gange i streg. Lyt til hende, se på hende og find ud af, om der er noget af det, du gør, der virker. Dem skal du bare fortsætte med.10. Slap af, vær tålmodig og lær at bruge din mund og dine hænder rigtigt.
ANNONCE
Del

Seneste nyt