Magasinet M!

10 seje solbriller

Forhåbentligt bliver solen så skarp, at solbrillen bliver din bedste ven til sommer.

10 seje solbriller
  Acne Frame

De er ret fede, disse håndlavede retrosolbriller fra det svenske modehus Acne. Det hvide stel kommer til at spille max i kontrast med din solbrune hud, når solen har kastet sine første varme stråler over dig. 

 

Pris: 1.895 kr.

Kan købes her.

10 seje solbriller
  Tom Ford

Den übercoole amerikanske designer/filminstruktør Tom Ford er en af branchens allermest respekterede. Det var bl.a. ham, der alene gjorde den italienske modegigant Gucci cool igen i 90'erne. I 00'erne valgte han så at gå solo under sit eget navn, og især er hans solbriller i høj kurs. Kvaliteten og forarbejdningen er helt eminent og passer du nogenlunde på dine solbriller, kan du få dig en ven for livet med Tom Fords solbriller.

 

Denne model koster: 2.420 kr. 

Kan købes her.

ANNONCE
10 seje solbriller
  Jeremy Scott - TV Sunglasses

Tudegrim eller mega cool. Det afhænger af øjnene, der ser disse solbriller fra Jeremy Scott. Men man kan ikke komme udenom, at de er specielle. Og netop derfor skal de da med på vores liste. 

 

Pris: 1.487 kr.

Kan købes her.

10 seje solbriller
Vans - Spicoli 4 Shades  

Glemmer du dine solbriller ligeså ofte, som du glemmer at slå toiletbrættet ned? Så er det nok ikke det smarteste at smide flere tusinde kroner efter et par solbriller, du sandsynligivs kun kommer til at bruge et par gange, før du glemmer dem på stranden. Derfor er disse solbriller fra Vans oplagte til dig, der ikke går sindssygt meget op i kvalitet.

 

Pris. 249 kr.

Kan købes her.

ANNONCE
10 seje solbriller
Han Kjøbenhavn - Doc

Det forholdsvis nye danske mærke 'Han Kjøbenhavn' buldrer bare derud af. I år har de et kæmpe arsenal af solbriller i deres produkt-portefølje og denne runde model kaldet Doc er blandt vores absolutte favoritter.

 

Pris: 1.000 kr.

Kan købes her.

 

10 seje solbriller
Persol - Steve McQueen Folding Polarised Sunglasses

 

Når solbriller er opkaldt efter historiens ubestridt sejeste person, nemlig mr-cool-himself den afdøde skuespiller Steve McQueen, og producenten hedder Persol, kan du være helt sikker på, at du kommer til at styre sommeren for hårdt. Med disse solbriller vil du være cool selv iført en lilla g-streng (sådan næsten da).

 

Pris: 2.600 kr.

Kan købes her.

ANNONCE
10 seje solbriller
9Five - Cults    

Endnu en prisbillig model til dig, der ikke gider kaste en halv SU efter et par solbriller. Med denne model fra 9Five kan du tumle rundt som en anden 6 årig høj på sukker uden at frygte for dine solbriller. For skulle de gå i stykkker kan du få fingrene i et par spritnye for under 400 kr.  

Pris: 399 kr.

Kan købes her.

ANNONCE
10 seje solbriller
  Linda Farrow KTZ Sunglasses Gold Metal Football Helmet Shaped  

 

Lad os antage, at vi er i år 2065. Lad os antage at jorden IKKE går under i december 2012. Lad os antage, at biler svæver over jorden og robotter er vores personlige tjenere. Kan du se det for dig? Hvis du kan det, har du garanteret også set de vanvittige solbriller fra Linda Farrow siddende på din fremtiids-kammersjuk. For denne model vil garanteret styre for hårdt - om 50 år. Men derfor kan vi da godt tage hul på fremtiden i dag.

 

Pris: 1.835 kr.

Kan købes her.

ANNONCE
10 seje solbriller
Ray-Ban Wayfarer II

Man kan ikke rigtigt lave en liste over 10 fede solbriller uden at have et par Ray-Ban Wayfarer med. Denne model med "leopard-print" har et fedt retro look, og vil blive værdsat, når solen skinner fra en dejlig skyfri himmel til sommerens mange fede festivaler.

 

Pris. 1.600 kr.

Kan købes her.

ANNONCE
10 seje solbriller
Linda Farrow x Prototype Sunglasses

Den aviator-model er udarbejdet i samarbejde med Prototype og Linda Farrow Project. Modellen er det tætteste, du kommer på at være ligeså cool som Maverick i Top Gun. Yes, det var dengang Tom Cruise var cool.

 

Pris: 800 kr. (nedsat pris)

Kan købes her.

Del

Seneste nyt

ANNONCE