Magasinet M!

10 suveræne spil

Her er efterårets bedste spil.

10 suveræne spil
Batman: Arkham AsylumPC, XBox 360 og PS3

Den psykotiske og fnisende Joker har taget kontrol over sindssygeanstalten Arkham Asylum, mens han arbejder på en plan, der truer hele Gothams eksistens - og du er spærret inde sammen med ham og et hav af ekstremt farlige indsatte. Spillet, der ubetinget må være det bedste Batman-spil til dato, er mørkt, alsidigt og velproduceret, og kampsystemet er en sand fornøjelse. Banerne er gennemtænkte og udfordrende, mens historien er solid. 'Batman: Arkham Asylum' er - for at bruge et slidt udtryk - et must-have for enhver spilentusiast.

Se med på de næste sider.

ANNONCE
10 suveræne spil
Uncharted 2: Among ThievesPlaystation 3

Har du en PlayStation 3 stående i stuen, må du ikke snyde dig selv for dette spil, hvor du er skattejægeren Nathan Drake, der kastes ud i en række hæsblæsende eventyr. 'Uncharted 2' er et trejdepersons-spil, og du får al den action og bulder og brag, som du kunne ønske dig. Det siger noget om spillets kvaliteter, at anmeldere verden over sammenligner det med en Hollywood-film - ligesom 'Uncharted 2' har fået nogle af de bedste anmeldelser nogensinde.

ANNONCE
10 suveræne spil
FIFA 10PC, PS2, WII, XBox 360, PS3
I mange år var FIFA-spillene det letbenede alternativ til den mere realistiske 'Pro Evolution'-serie, men det er slut nu. Det seneste spil i serien byder nemlig på markant forbedret bold- og spillerfysik, langt bedre nærkampe samt flottere mål. Det er i det hele taget tydeligt, at FIFA-udviklerne denne gang har haft øget fokus på netop realismen. Der er 30 ligaer samt 41 nationale hold, og hvis du har lyst, kan du spille som en helt ny foldboldspiller, der skal bygge sin karriere op. Vi satser på, at 'FIFA 10' bliver et sæsonens store sællerter.
ANNONCE
10 suveræne spil
Colin McRae: DiRT 2PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PC

Rally-legenden Colin McRae mistede livet i 2007, men det har - heldigvis, fristes man til at sige - ikke stoppet producenterne bag den populære spilserie. 'DiRT 2' byder på fantastisk grafik og lyd samt heftig action, som nok skal give dig varmen på en kold efterårsdag. Denne gang spiller du en ung, uerfaren racer, der skal kæmpe sig op gennem rækkerne, og selv om 'DiRT 2' ikke er så realistisk som sine forgængere, er det ren guf for fans af adrenalinfremkaldende off-road-oplevelser.

 

ANNONCE
10 suveræne spil
Guitar Hero 5PS2, PS3, Xbox 360, WII

Det femte spil i 'Guitar Hero'-serien tilbyder den bedste og bredeste samling af musiknumre til dato. Hiv trommerne, guitaren, bassen og mikrofonen frem, og spil ikke færre end 85 sange med familien eller kammeraterne. Du har mulighed for at hoppe ind og ud af numrene, hvilket gør spillet endnu mere tilgængeligt og umiddelbart, ligesom du kan dyste mod andre online. Årets absolut sjoveste spil, hvis du er fan af serien.  

 

ANNONCE
10 suveræne spil
Halo 3: ODSTXBox 360

'Halo 3: ODST' foregår i tiden mellem 'Halo 2' og 'Halo 3' og byder på en indlevende historie med masser af overraskelser. Spillet tager desuden en ny drejning, da du ikke spiller Master Chief, men i stedet indtager rollen som The Rookie - sammen med et hold af 'Orbital Drop Shock Troopers'. Grafikken er imponerende, og 'Halo 3: ODST' er generelt et fremragende skydespil. Den eneste anke er, at det er gennemført lige hurtigt nok.

ANNONCE
10 suveræne spil
Forza Motorsport 3Xbox 360

'Forza Motorsport' er en af verdens bedste racersimulator-serier, og denne udgave trykker så at sige speederen helt i bund. Du kan således vælge mellem 400 utroligt detaljerede biler og brænde asfalt af på over 100 baner. Hvis du vælger karriere-mode, bliver du tilmed kastet ud i en sæson med over 200 ræs over hele verden. Du kan male og tune bilerne, som du vil, ligesom der er mulighed for at optage videoer af dine udskejelser. 'Forza Motorsport 3' er ganske enkelt fantastisk for fans af genren.

ANNONCE
10 suveræne spil
Modern Warfare 2PC, Playstation 3, Xbox 360

Så er efterfølgeren til kæmpehittet 'Call of Duty: Modern Warfare' (2007) klar. Der er tale om en 3D-shooter, og du spiller elitesoldaten Gary 'Roach' Sanderson, som er medlem af den internationale kommandoenhed Task Force 14. Du skal på missioner i lande som Rusland, Afghanistan og Brasilien, og spillet kræver lige dele hjernekraft og geværild. Vi gætter på, 'Modern Warfare 2' ikke mindst vil begejstre på grund af dets overlegne grafik og fantastiske lyd. Udkommer den 10. november.

ANNONCE
10 suveræne spil
Dragon Age: OriginsPC, Playstation 3, Xbox
Det er næppe en overdrivelse at kalde 'Dragon Age: Origins' for årets mest ventede rollespil, og følge udviklerne er spillet også den 'spirituelle efterfølger' til den succesfulde 'Baldurs Gate'-serie. Du kan spille en lang række forskellige racer og klasser, og dine handlinger påvirker spillets historie og udvikling. Hvis du er fan af rollespil-genren, kan du roligt se frem til et fantastisk univers med eventyr, monstre og magi.  
ANNONCE
10 suveræne spil
Rock Band: The BeatlesXbox 360, Wii, PS3
The Beatles lever stadig, og bandets sangkatalog egner sig fortræffeligt til et musikspil. Det er der heldigvis nogen, som har tænkt på: Nu har du nemlig mulighed for at tilslutte hele tre mikrofoner, når du spiller 44 af The Beatles' bedste numre. Udvalget af sange spænder fra den spæde start på Cavern Club i starten af 1960'erne - og slutter først omkring 1970. Et underholdende spil til dig, der har en svaghed for 'The Fab Four'.

Kilde: Pleasure.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE